BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Martes
20 de Marzo de 2018
Web de noticias de Badalona
y Sant AdriàAgenda
Conferències "Anar a Mar" període 2017-2018: Mosaics, frescos i ceràmica: com veien la fauna marina al món antic? Información del lugar en Google Map

Dijous 22 de març de 2018 a les 19 h a l'Escola del Mar (Rambla, 37), es farà la conferència "Mosaics, frescos i ceràmica: com veien la fauna marina al món antic?" a càrrec d'Enric Cahner i Monzó, Biòleg especialitzat en zoologia i biologia marina. Cap departament Educació Ambiental Ajuntament de Badalona. El món antic sentia una gran fascinació per la fauna marina. Tant a la ceràmica micènica, la cultura minoica o als mosaics i frescos romans hi trobem representacions de la fauna marina. Algunes d’un realisme sorprenent i, d’altres, una interpretació o idealització del món marí. Sense anar més lluny, a Badalona, hi trobem mosaics amb pops i dofins i a les darreres excavacions al lateral de l’autopista ha aparegut un mosaic amb dos peixos. Farem un recorregut pel passat on les imatges reflectides als mosaics, frescos o ceràmica ens donen molta informació de com era el mar fa dos mil anys i, fins i tot, algunes pistes de l’actual canvi climàtic. Per a més informació clicar aquí.

Lugar: ESCOLA DEL MAR. CENTRE D'ESTUDIS MARINS DE BADALONA
Fecha: 22/03/2018 19:00

Presentació del llibre "Mindfuless Zen. La consciència de l'ara", de Lluís Nansen Información del lugar en Google Map

Presentació del llibre Mindfuless Zen. La consciència de l'ara, de Lluís Nansen Salas. Editorial Viena.

Presentació a càrrec de l’autor, Lluís Nansen
Organitza: Dojo Zen Barcelona Kannon

Col·labora: Llibreria Saltamartí

Lluís Nansen Salas (Barcelona, 1965) és mestre de budisme zen que ensenya la pràctica del zen basada en la meditació asseguda, el zazen, a Catalunya. És llicenciat en Física Teòrica per la Universitat Autònoma de Barcelona. Dirigeix el Dojo Zen Barcelona Kannon, Centre Budista.


Lugar: ESPAI BETÚLIA
Fecha: 22/03/2018 19:00

Actuació de Rachid Taha Festival Blues & Ritmes Badalona 2018 Información del lugar en Google Map

Anys després de les actuacions de Cheikha Rimitti i Souad Massi a Badalona, el Blues & Ritmes torna a rebre una de les figures fonamentals de la música del Magreb. L'indomable Rachid Taha, icona francoalgeriana, ens visita amb una barreja d'estils (raï, chaabi, rock, techno...) que manté inalterable la seva influència i contundència. Adorat per Don Was, Steve Hillage i Brian Eno, entre molts altres artistes, Taha és protagonista d'una carrera que va iniciar-se a principis dels anys vuitanta a Lió amb el grup Carte de Séjour ("Permís de residència") i que inclou àlbums tan referencials com 1, 2, 3, Solei (gravat amb Khaled i Faudel en un concert històric a Bercy que, l'any 1998, feia lluir una França orgullosament multicultural),Dîwan (una irresistible immersió en la tradició àrab) i Tékitoi (amb la millor versió, probablement, que s'hagi enregistrat mai d'un tema dels Clash: «Rock El Casbah»).

Veu_Rachid Taha Llaüt_Hakim Hamadouche Guitarra_Yan Péchin Baix_Idriss Badarou Bateria_Franck Mantegari

Lugar: TEATRE PRINCIPAL
Fecha: 23/03/2018 21:00

Actuació The James Hunter Six al Festival Blues & Ritmes Badalona 2018 Información del lugar en Google Map

La revista Mojo l'ha enaltit com "el millor cantant del soul del Regne Unit" i Van Morrison, que el va convidar a cantar en discos com A Night in San Francisco i Days like These, fa dècades que n'és el seu principal valedor. James Hunter, una de les figures amb més pedigrí del rhythm & soul britànic, tanca el Blues & Ritmes acompanyat del seu clàssic sextet i el material d'estrena de Whatever It Takes, un disc gestat amb l'equip de Daptone Records que el referma com un dels músics amb més estil i bon gust d'avui dia. Que no et faltin les ganes de moure el cos!

Veu i guitarra _James Hunter Contrabaix_Jason Wilson Bateria_Jonathan Lee Saxo tenor_Damian Hand Saxo baríton_Lee Badau Teclats_Joseph Glossup

Lugar: TEATRE PRINCIPAL
Fecha: 25/03/2018 19:00

Teatre ‘O Thelo’ Información del lugar en Google Map

Quantes vegades es deu haver representat aquesta obra de Shakespeare? Doncs mai, absolutament mai, com la veuràs al Teatre Principal! I és que ?el hambre agudiza el ingenio'... Quatre actors, especialistes en teatre físic, clown i burlesc, reinventen aquesta famosa tragèdia interpretant els catorze personatges que hi apareixen en un exercici magnífic de ?fregolisme? ideat per Gabriel Chamé Buendia. El muntatge va ser un èxit la temporada passada i va exhaurir totes les entrades a La Villarroel de Barcelona.

Dramatúrgia_Gabriel Chamé Buendia Adaptació i direcció_Gabriel Chamé Buendia Intèrprets_Matias Bassi, Elvira Gomez, Gabriel Beck i Martín López

Lugar: TEATRE PRINCIPAL
Fecha: 06/04/2018 21:00

Conferències "Anar a Mar" període 2017-2018: Deu propostes per millorar l’accessibilitat i l’ocupabilitat dels oficis del mar Información del lugar en Google Map

Dijous 26 d'abril de 2018 a les 19 h al Port de Badalona, es farà la conferència "Deu propostes per millorar l’accessibilitat i l’ocupabilitat dels oficis del mar" a càrrec de representants de la Facultat de Nàutica de Barcelona, de l’Institut de Nàutica de Barcelona i diferents operadors. Com accedir als centres d’ensenyament dels oficis del mar? Quins són? On es cursen? Com afavorir la realització de les pràctiques dels estudiants de Nàutica. Cal recuperar una figura similar a la de l’aprenent per recuperar alguns oficis, com el mestre d’aixa? Quina formació he de tenir per incorporar-me a la tripulació d’un creuer turístic? Donem visibilitat als oficis del mar, un mes abans de la tercera edició de la Fira Inicia’t 2018. Per a més informació clicar aquí.

Lugar: PORT ESPORTIU MARINA DE BADALONA
Fecha: 26/04/2018 19:00


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2018 - Contacto webmaster