BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Sábado
21 de Octubre de 2017
Web de noticias de Badalona
y Sant AdriàAgenda
48h Open House Bcn Información del lugar en Google Map

Per segon any consecutiu, Badalona participa els dies 21 i 22 d’octubre en el festival d’arquitectura 48h Open House BCN, afegint-se a la iniciativa de mostrar edificis singulars de la ciutat durant un cap de setmana per apropar l’arquitectura al gran públic. Aquest és l’objectiu d’aquest festival que des de l’any 2010 obre les portes d’edificis de tot tipus a Barcelona amb lliure accés per a tots els públics. Es tracta d’un projecte sense ànim de lucre que ha esdevingut una cita essencial de l’arquitectura de la capital catalana i que en els darrers anys ha incorporat en la seva oferta a altres ciutats del territori.

Durant dissabte i diumenge, Badalona participa en aquesta iniciativa que permetrà que la ciutadania tingui accés a 12 edificis singulars de la ciutat que obriran les seves portes al públic. A més, s’han programat 4 itineraris guiats per experts que es podran realitzar amb inscripció prèvia. L’oferta és una gran oportunitat de valorar arquitectures siguin d’autor, o molt representatives des del punt de vista social, o components d’un patrimoni d’arquitectura moderna la qual no estem tan habituats a considerar.

Lugar: Badalona
Desde: 21/10/2017 00:00
Hasta: 22/10/2017 01:00

Jugatecambiental: Collage i construcció Información del lugar en Google Map

En el marc de la Jugatecambiental, el proper diumenge, dia 22 d’octubre, al Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, de les 11.30 a les 13.30 hores, es farà l’activitat “Taller de collage i construcció”. Un taller d’art plàstic tridimensional que es farà amb elements vegetals i paper. Es tracta d’una activitat de construcció adreçada al públic familiar amb la particularitat que està adaptada al joc entre totes les edats i, alhora, és respectuosa amb l'entorn. Per a més informació clicar aquí.

Lugar: PARC CA L'ARNUS
Fecha: 22/10/2017 11:30

Recital: A fums de sabatot Información del lugar en Google Map

Recital de poesia "A fums de sabatot" 
Amb la participació d'Odile Arqué, Paco Fanés, José A. Jiménez i Coloma Lleal
En el marc de l’exposició Cent peus, mil passos

Els participants recitaran poemes, propis o d'altres autors, que tindran com a leitmotiv les sabates i la simbologia del caminar.

Lugar: ESPAI BETÚLIA
Fecha: 24/10/2017 19:30


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2017 - Contacto webmaster