BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Martes
22 de Agosto de 2017
Web de noticias de Badalona
y Sant AdriàAgenda
Laboratori de Lectura 'Illes de colors' Información del lugar en Google Map

“Els laboratoris de lectura són espais de creació per a les famílies que conviden a experimentar al voltant de la lectura, entensa en el sentit més ampli del terme.”

Illes de colors tracta de 4 illes de 4 colors diferents cadascuna, on trobareu contes i objectes que faran volar la vostra imaginació fins al punt que us convertireu en uns veritables artistes.

Un espai original i a l’aire lliure de lectura compartida i descoberta d’àlbums il·lustrats, acompanyat d’un espai de creació i un mural ple de marcs que esperen que els ompliu de tots els colors amb les vostres creacions.

Lugar: BIBLIOTECA CANYADÓ I CASAGEMES - JOAN ARGENTÉ
Fecha: 12/09/2017 18:00

Laboratori de Lectura 'El calaix de l'artista' Información del lugar en Google Map

"L'artista ha obert un calaix i hi ha guardat la llum d'avui. Demà potser hi posarà el paisatge que veu des de la seva habitació. També serà un bon lloc per a les postals d'estiu i els objectes que recull del carrer quan passeja. Qui sap si algun dia tot això li farà servei davant d'un full en blanc. I tu, què hi guardes, al teu calaix d'artista?". Les famílies trobaran 12 caixes amb objectes al seu interior corresponents a 12 artistes diferents. També disposaran de contes que es relacionen amb aquests 12 continguts. A partir d'aquí les famílies rebran la seva caixa amb la qual podran fer algunes divertides manualitats.


Lugar: BIBLIOTECA LLEFIÀ-XAVIER SOTO
Fecha: 13/09/2017 18:00

'A la voreta del mar' amb la companyia Patawa Información del lugar en Google Map

Es tracta d'un espectacle amb una escenografia molt elaborada i que té el color blau i el mar com a element conductor.Amb aquest esdeveniment els infants de 0 a 3 anys podran fer un passeig per la platja, jugar amb les onades, buscar conquilles a la sorra i fer volar l'estel.Tot això amb música i les cançons que tant agraden als més petits de la casa.La companyia Patawa està formada per l'Antonio Angel i l'Esther, és una jove companyia avesada a la sensibilitat creativa que idea, produeix i executa espectacles familiars per apropar petits i grans al món de la màgia i de la il·lusió que mai hauríem d'abandonar, amb la cura i la delicadesa de qui és conscient que la tendresa, la diversió i la participació són les eines primordials per obrir el cor i ser feliç.

Lugar: BIBLIOTECA SANT ROC
Fecha: 14/09/2017 18:00

Mama, caca! A la Terra que li han fet? Información del lugar en Google Map

Espectacle familiar interpretat per Rah-mon Roma, un animador que «conta i canta» pel dret a un medi ambient adequat, creat a partir de dos preciosos relats elaborats per infants i joves finalistes del primer Concurs de podcast – Contes del Món. Els contes de la sessió, per una banda, ens convidaran a viure una bonica amistat en la que l’aigua és la protagonista, i per l’altra, ens aproparan a un jove congolès que veu com el seu entorn natural i la seva forma de vida canvien per l’explotació del coltan.

Activitat paral·lela: Taller Aigua neta,el dijous 21, a les 18 h.

Lugar: BIBLIOTECA SANT ROC
Fecha: 14/09/2017 18:00

'A la voreta del mar' amb la companyia Patawa Información del lugar en Google Map

 

Es tracta d'un espectacle amb una escenografia molt elaborada i que té el color blau i el mar com a element conductor.Amb aquest esdeveniment els infants de 0 a 3 anys podran fer un passeig per la platja, jugar amb les onades, buscar conquilles a la sorra i fer volar l'estel.Tot això amb música i les cançons que tant agraden als més petits de la casa.La companyia Patawa està formada per l'Antonio Angel i l'Esther, és una jove companyia avesada a la sensibilitat creativa que idea, produeix i executa espectacles familiars per apropar petits i grans al món de la màgia i de la il·lusió que mai hauríem d'abandonar, amb la cura i la delicadesa de qui és conscient que la tendresa, la diversió i la participació són les eines primordials per obrir el cor i ser feliç.

Lugar: BIBLIOTECA SANT ROC
Fecha: 15/09/2017 18:00

Laboratori de Lectura 'A les fosques' Información del lugar en Google Map

“Els laboratoris de lectura són espais de creació per a les famílies que conviden a experimentar al voltant de la lectura, entensa en el sentit més ampli del terme.” Què es pot veure en la foscor? Res de res? Desperteu els cinc sentits, estem a punt de quedar-nos a les fosques i tenim al davant tot un món per explorar.

Lugar: BIBLIOTECA CANYADÓ I CASAGEMES - JOAN ARGENTÉ
Fecha: 16/09/2017 12:00

Quin desastre de flautista! Información del lugar en Google Map

Conte a càrrec de les voluntàries de la Comissió PSEVB de la Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Badalona.

 

El flautista d’Hamelin, molt content, passeja com si res tocant la flauta. Però té un problema: no coneix els senyals de tràfic! Encara sort que els habitants d’Hamelin li donen un cop de mà per poder continuar el passeig.

 

De la col·lecció de contes “Y… érase otra vez”

 

 

Activitat emmarcada en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que tindran lloc del 16 al 22 de setembre.

Lugar: BIBLIOTECA LLOREDA
Fecha: 19/09/2017 17:30

Taller d'estimulació visual i descoberta d'imatges Información del lugar en Google Map

Taller a càrrec de Marta Ardite.

 

Avui dia encara sabem molt poc sobre com es relacionen els més petits amb les imatges que els pares i educadors, podrem observar de prop aquesta interacció i afavorir des de l'inici un entorn on puguem expressar aquestes relacions per tal de fer-los prendre consciència de la seva pròpia mirada. Exercitant la mirada i trinat continguts visuals de qualitat, podrem crear les bases per a una futura lectura de la imatge amb les següents habilitats: Identificació de diferents llenguatges artístics i formes d'expressió, Apreciació estètica i Aprendre a descodificar les imatges, captar i emetre missatges. Amb aquest taller els infants coneixeran diferents eines i materials que els acompanyaran en el seu camí de descoberta del món a través de les imatges dels llibres i d'altres suports.

 

 

Per edats entre 0 i 3 anys.

Lugar: BIBLIOTECA LLOREDA
Fecha: 21/09/2017 17:30

Minimúsics Información del lugar en Google Map

Minimusics és un projecte d’educació musical innovador que té com a principal objectiu fomentar l’educació musical primerenca en l’entorn familiar i escolar des d’una experiència directa, profunda i feliç.Aquest camí parteix de la vivència musical activa, implicant tot el cos i els sentits. A través del joc, la creativitat, l’espontaneïtat, la intuïció i l’afecte. D’aquesta forma anirem construint una sèrie d’habilitats musicals com l’afinació, la coordinació, el sentit rítmic i harmònic, la creació, la improvisació... que s’integraran naturalment en l’infant i l’ajudaran en la resta d’aprenentatges.Crearem un entorn d’escolta i alegria on l’infant i les seves necessitats siguin el més important. Per fer que aquesta experiència quedi per tota la vida com un aprenentatge fonamental.

Lugar: BIBLIOTECA CANYADÓ I CASAGEMES - JOAN ARGENTÉ
Fecha: 26/09/2017 18:00


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2017 - Contacto webmaster