BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Viernes
15 de Diciembre de 2017
Web de noticias de Badalona
y Sant AdriàAgenda
Conte, crida i fanalets perquè els Reis vénen Información del lugar en Google Map

Com ja és tradició, les biblioteques de Badalona donem suport a aquesta activitat de conte, crida i fanalet que des de fa anys es promou a la nostra ciutat. De nou, en Joan Giralt i altres membres de la secció Soca-rel del Círcol, explicaran el conte ‘El fanalet d’en Tasi‘ a totes les biblioteques, amb cançons tradicionals de Nadal que faran cantar la mainada.

Més informació a badabiblios.cat.

Lugar: BIBLIOTECA POMAR
Fecha: 15/12/2017 17:30

Teatre: ‘Wasted’ de Íntims Produccions Información del lugar en Google Map

Com si fos un rap, despullat, enèrgic i directe a l’ànima. Així ens arriba Wasted, l’obra de l’aclamada poetessa, MC (Mestre de Cerimònies) i dramaturga britànica Kate Tempest, en una adaptació d’Íntims Produccions de la mà del director escènic Iván Morales. Wasted és una experiència d’immersió teatral, en què la intensitat dels actors i la seva història, tan propera i sincera, ens acaba fent vibrar. Tres joves amics, desencantats amb el pas a la vida adulta, es retroben i volen recordar un quart company en comú que va morir deu anys enrere, quan tot semblava possible. Una nit de gresca i suor obrirà els seus cors.

“Obra generacional també per als adults, d’una intensitat i un desencís dels personatges que remouen l’ànima”- “Preciós muntatge que connecta amb l’espectador per la vena.” Jordi Bordes – El Punt – Avui Activitats paral·leles: Col·loqui amb la companyia en acabar la representació. Hi col·labora: Amics del Teatre Zorrilla

Autoria: Kate Tempest, Traducció: Martí Sales, Adaptació:Iván Morales i Íntims Produccions, Direcció: Iván Morales, Oriol Esquerda, Sandra Pujol i Xavier Teixidó Preu: 16 euros Duració: 1.10 h Gènere: Teatre

Lugar: TEATRE PRINCIPAL
Fecha: 15/12/2017 21:00

‘Cançó d’amor i de guerra’ amb la Banda Sifònica de Badalona Información del lugar en Google Map

Després d’un final de curs a ritme de swing amb la Lloll, i del ja tradicional Concert de Santa Cecília amb obres més clàssiques, la Banda proposa una obra que ha format part de moltes generacions. Creada el 1926, durant la Dictadura de Primo de Rivera, van haver de canviar-li el nom ja que al governador civil no li agradava el nom original (Els soldats de l’ideal, en què l’ideal era la revolució republicana francesa) i va ser prohibida després de la Guerra Civil. Actualment tornen temps de canvis, i és un bon moment per gaudir d’aquest gran clàssic de la cultura catalana! L’acció es desenvolupa en una farga situada en un poble indeterminat del Vallespir, l’any 1793, en plena Revolució Francesa.

Banda Simfònica de Badalona, Director: Manel Barea; Cor La Igualtat i Cor La Vall Director: Joan Casas; Cor del Conservatori de Badalona Director: Ricard Oliver; Sarsuela en 2 actes Text original: Lluís Capdevila i Víctor Mora, Música_Rafael Martínez Valls, Repartiment: Rocío Martínez, soprano; Josep Fadó, tenor; Xavier Mendoza, baríton Preu: 22 euros Gènere: Música

Lugar: TEATRE ZORRILLA
Fecha: 16/12/2017 21:00

Teatre: ‘Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?’ Información del lugar en Google Map

La Carlota és una princesa rosa que, per molt que li diguin que ha nascut per ser-ho, no ho vol ser. Aquest fet, insòlit en una monarquia de les de tota la vida, trastorna la vida quotidiana de palau fins que la Carlota aconsegueix convèncer a tothom que els temps han canviat i que les nenes, com els nens, poden aspirar a ser el que vulguin: astronautes de coves, caçadores de dracs o qualsevol cosa més interessant que ser una avorrida princesa rosa.

Edat recomanada a partir de 4 anys Autora: Raquel Díaz Reguera, Adaptació, escenografia i direcció: Paco Mir, Intèrprets: Anna Arena i Laura Pau Preu: 6 euros Duració: 1 h Gènere: Familiar.

Lugar: TEATRE ZORRILLA
Fecha: 17/12/2017 17:00

Col·loqui de teatre Información del lugar en Google Map

Col·loqui al voltant del món del teatre.
Organitzat per l'associació Amics del Teatre Zorrilla de Badalona

Lugar: ESPAI BETÚLIA
Fecha: 18/12/2017 19:30

Presentació del llibre "La biblia aria", de Jordi Matamoros Información del lugar en Google Map

Presentació de la novel·la La biblia aria, de Jordi Matamoros

Jordi Matamoros (Badalona, 1967) va estudiar tres anys de Filosofia i Lletres a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. És autor de les novel·les El gran cultivadorEl círculo de humo i La biblia aria. Han sortit relat seus a les antologies Cataluña, golpe a la corrupciónEn un segundo i Cataluña, golpe a la violencia de género.

Lugar: ESPAI BETÚLIA
Fecha: 19/12/2017 19:00

IV Recital Poètic 2017 Información del lugar en Google Map

IV Recital Poètic 2017

L’Associació Badalona Poètica organitza el IV Recital Poètic de 2017.

Els interessats en participar i llegir els seus poemes cal que portin una còpia amb el nom, l’adreça, el telèfon i el correu electrònic. Per a qualsevol dubte contacteu amb Joan (659 45 00 45; recitalpoeticbdn@gmail.com )

Col·laboren: Pastisseria Comas i MIM Espai Dental

Lugar: ESPAI BETÚLIA
Fecha: 22/12/2017 16:30

‘Coetus’ 17 musics excepcionals a dalt l’escenari Información del lugar en Google Map

Coetus significa unió, reunió. Aquesta és la definició del perquè del projecte. Unir la riquesa tan diversa de la música de la península Ibèrica, unir tradició i noves formes expressives, nous llenguatges. El seu director, Aleix Tobias, aconsegueix reunir diversos instruments de percussió, la gran majoria desconeguts, i crea una música inspirada en ritmes tradicionals, però amb una mirada actual amb l’ajuda d’un diàleg intens amb les veus. Reviure la creació popular i anònima amb 17 músics excepcionals a dalt de l’escenari ens farà viure una de les experiències més intenses de la temporada.

Veu: Carles Dènia, Veu: Ana Rossi, Veu: Carola Ortiz, Percussió i veu: Aleix Tobias, Percussió i veu_Martí Hosta, Percussió, ngoni i veu: Dídac Ruiz, Percussió i veu: Bernat Torras, Percussió: Angelo Manhenzanei, Antonio Sánchez, Acari Bertran, Alberto Carreño, Mariona del Carmen, Anna Tobias, Fran Lucas, Marc Vila i Guillem Aguilar, Flautes: Xavi Lozano Preu: 14 euros a platea, 12 euros a primer pis Gènere:Música.

Lugar: TEATRE PRINCIPAL
Fecha: 22/12/2017 21:00

Teatre: ‘e.v.a.’ amb la companyia T de Teatre Información del lugar en Google Map

e.v.a. és l’escala visual analògica del dolor i també és una comèdia dramàtica en què quatre històries creuades de quatre excompanyes d’escola ens faran reflexionar sobre el dolor, la seva poètica i les seves formes. El dolor físic, el crònic, el somàtic, el neuropàtic, el dolor vital, el moral, el quotidià, el de l’ànima... Amb aquest espectacle, la històrica companyia catalana, T de Teatre, celebra els seus vint-i-cinc anys de vida, a través dels quals han creat deu espectacles, han representat més de 2.500 funcions i han convocat més d’un milió d’espectadors.

Activitats paral·leles: col·loqui amb la companyia en acabar la representació. Col·labora Amics del Teatre Zorrilla, Text: Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique, Direcció: Julio Manrique, Intèrprets: Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca Preu: 26 euros Duració: 1.35 h Gènere: Teatre.

Lugar: TEATRE ZORRILLA
Fecha: 23/12/2017 21:00


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2017 - Contacto webmaster