BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Jueves
21 de Marzo de 2019
Web de noticias de Badalona
y Sant AdriàAgenda
‘Bodas de sangre’ de Federico García Lorca

Oriol Broggi i La Perla 29 encaren el seu primer Lorca. Bodas de sangre parla sobre aquelles forces majors i impulsos vitals que empenyen els personatges a la tragèdia a causa dels forts lligams familiars, les tradicions i els costums arrelats. Es tracte d'un text amb un llenguatge precís i bell. El fet de portar lo a escena amb sis actors, quan l'obra inclou més personatges, és un repte. En aquest muntatge, Broggi es vol centrar en la poètica de l'autor i hi fa ressaltar les paraules, les sensacions de l'univers lorcanià i el paisatge andalús.

“El director Oriol Broggi ha conservat la intenció de García Lorca i no s’ha deixat engolir per falses modernitats. Les seves Bodas de sangre respiren encara ruralia de l’època, com el poeta segurament hauria volgut que respiressin. Andreu Sotorra, Recomana.cat

Autor_Federico García Lorca Direcció i espai_Oriol Broggi Creació musical_Joan Garriga Intèrprets_Ivan Benet, Anna Castells, Nora Navas, Pau Roca, Clara Segura i Montse Vellvehí Músics_Joan Garriga i Marià Roch.

Lugar: TEATRE ZORRILLA
Fecha: 21/04/2018 21:00

Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2019 - Contacto webmaster