BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Jueves
28 de Enero de 2021
Web de noticias de Badalona
y Sant Adrià 

 

La sexualitat s'ha de gaudir al màxim

Coneixem a la Gemma fa un parell d'anys. Va ser una de les persones que va estar amb nosaltres durant el tercer aniversari de badanotis.com; és una persona molt espontània, divertida i alegre... i una dona emprenedora, molt treballadora que fa poc ha sigut mare. Amb ella parlem de la seva feina, de la recent maternitat i de la vida, amb mirada de dona. Ens acompanyes?

Ets de Badalona?

Fa gairebé 3 anys vam arribar a Badalona i estic encantada amb la ciutat i la seva gent.

Què t'agrada fer en el teu temps lliure?

Buf, no en tinc gaire de temps lliure. Però quan puc m'agrada anar a passejar a la voreta del mar, cuidar les plantes del meu terrat, tenir un bon llibre entre les mans i gaudir de la família i els amics.

Què vas estudiar?

Doncs una cosa que no té res a veure amb el que ara faig, veterinària. El món dona moltes voltes.

Actualment en què treballes?

Faig reunions de Tapersex a domicili i venc productes eròtics a través de la web.

És la teva pròpia empresa?

Sí, fa uns anys vaig decidir emprendre aquesta aventura en solitari per poder millorar totes les coses que no m'agradaven de les empreses de Tapersex en les que havia treballat.

Com vas arribar a Badalona? Què és el que et va atreure?

Vivia a Barcelona, però no era un ambient que m'agradés gaire. Vaig arribar una mica de casualitat, buscant una llar a les afores. I n'estic encantada, era el millor lloc on podia anar a parar.

Pots explicar, per a qui encara no ho conegui, en què consisteix un Tapersex?

Per entendre-ho ràpid, tinc un sex-shop dins d'unes maletes. Les porto a les cases on fem reunions, principalment de dones, on es mostren i s'expliquen tots els productes, un a un, es toquen, passen per totes les mans, es resolen dubtes, es fan bromes, es riu molt i al final de tot tothom pot comprar lo que vulgui amb discreció.

Recordes la teva primera reunió de Tapersex? 

Oi tant, això mai s'oblida! Em tremolaven les mans i gairebé la veu. Tenia la boca seca com una mala cosa... i això que era a casa d'una amiga.

Sabem que disposes de molts anys d'experiència. És important la formació?

La formació en temes de sexologia és bàsica per fer aquesta feina ben feta. Però on he après més, és a les mateixes reunions, de totes les experiències que han compartit amb mi totes les meves clientes.

Quan es contracten més els Tapersex? Per comiats de solter/a, aniversari, etc. 

Qualsevol dia és motiu de festa. Faig moltes reunions a grups d'amigues que queden per sopar o per fer el cafè, el Tapersex és l'excusa per trobar-se. Els aniversaris i els comiats de soltera o de casada, són una bon motiu, però tampoc és lo més habitual.

Quins són els productes que et demanen més?

Les petites joguines i complements per gaudir en parella són els productes més reeixits, com la llenceria, manilles, anells vibrador, lubricants de gustos, gels estimulants... però també triomfen molt els vibradors femenins i les boles xines.

Tens alguna anècdota d'alguna reunió?

La que sempre recordaré serà el comentari d'una senyora que em va comprar el seu primer vibrador i al dia següent anava explicant que després de fer-lo servir aquell vespre havia dormit tota la nit sense prendre pastilles. Des de llavors que crec que potser hauríem de fer més reunions de Tapersex enlloc de prendre tants somnífers.

Per què recomanaries els articles eròtics?

Ajuden a descobrir-se a un mateix, aprenent a gaudir molt més de la sexualitat. I per a les parelles són essencials per mantenir encesa l'espurna de l'erotisme i no caure en les tan temudes rutines.

És tan desinhibida la gent jove com es vol donar a entendre, o per contra segueixen les mateixes pautes que persones més majors a l'hora de comprar o fer reunions?

La gent jove que em trobo són més oberts a l'hora de parlar d'aquests temes, però tot i així les dones més madures són les més desinhibides, a la seva edat ja no tenen cap vergonya.

Des del teu punt de vista, el sexe segueix sent un tema tabú?

Sí, massa. Encara es parla poc de sexe, no és un tema que es toqui amb naturalitat. No comentes amb la gent de la feina què tal va ser aquella nit de sexe salvatge ni es pregunta a la família tots els dubtes que tenim mentre sopem junts a taula.

T'ha passat alguna situació al respecte?

Una dona al reservar-me data per fer la reunió em va demanar que fos suau amb el vocabulari. I només de començar la sessió una de les seves amigues va saltar-me amb un disbarat que ens va fer saltar les llàgrimes a totes de riure.

On podem trobar més informació sobre ‘Les reunions de la Gemma'?

A la meva web www.reunions.cat o al Facebook www.losjuguetesdegemma.com

Parlant una mica de tu, t'agrada Badalona?

M'encanta, si puc no em mouré mai d'aquí.

Què és el què més i el que menys t'agrada de la ciutat?

És una ciutat gran on hi tens de tot, el mar i un munt de zones verdes per passejar, moltes botigues i bones comunicacions. Però és suficientment petita perquè la gent es pugui conèixer i sentir-t'hi com a casa. El que menys, és que el meu barri de Gorg encara està una mica abandonat, està tot a mig fer.

Per cert, fa poc que has sigut mare. Com és l'experiència?

Han estat els mesos més bonics de la meva vida, és una experiència molt intensa. Tinc la sensació que fa dos dies encara feia reunions amb la panxa a sobre, però per altra banda, sembla que faci molt de temps que tinc aquesta preciositat amb mi.

Com t'organitzes per compaginar la teva feina com a dona empresària amb la recent maternitat?

Com puc, però no és fàcil. Entre setmana treballo des de casa les estones en què el petit es distreu jugant solet o fa migdiades. I les reunions, que solen ser més demandades al cap de setmana, és quan el pare es fa càrrec de l'hereu.

Una frase que t'agradi...

La sexualitat s'ha de gaudir al màxim.

Per finalitzar, un somni; alguna cosa que t'agradaria fer....

Vull seguir gaudint de la feina que faig. Que cada reunió segueixi essent un nou repte, una nova festa i una nova classe on aprendre.

Una entrevista de Clara Bayo.


Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2021 - Contacto webmaster