BADANOTIS
Instagram Twitter Google + Facebook Youtube Goear RSS
Domingo
15 de Diciembre de 2019
Web de noticias de Badalona
y Sant AdriàFundacio Sique

Retallades, ajustos, reformes estructurals, control del deute... o com cadascú de nosaltres ho vulguem dir, tots sabem el què significa. Quan diem tots, entenem que són totes les persones de qualsevol edat, des dels nens que estan fent educació primària i veuen i viuen com els seus pares ja no poden pagar rebuts, fins a la gent gran que ajuda als seus fills o nets amb la seva pensió i que cada cop dóna per a menys.

A l’època en que ens ha tocat viure, hi ha una situació econòmica que ens ha condicionat la vida a tots. Cada vegada són més els que no tenen feina, cada cop són més els que no ingressen uns diners per a poder fer front a les despeses d’una llar o comprar productes de primera necessitat i cada cop són més els que no poden fer front als pagaments dels impostos o tasses que van apujant-se dia rere dia. En aquesta època, cada dia que passa, hi ha més persones en situació de patir exclusió social i que per molt que s’esforcin i s’estrenyin el cinturó, no poden fer res per canviar aquesta situació.

A tota aquesta situació hem de sumar i recordar que els col·lectius més dèbils, com les persones dependents, gent gran, discapacitats, malalts crònics i infants estan patint aquesta pressió, la qual no poder afrontar en igualtat de condicions, que vénen donades per les seves pròpies limitacions i vulnerabilitat. Les administracions públiques, que haurien de vetllar i protegir a totes aquelles persones que estiguin en col·lectius vulnerables o d’exclusió social, els hi han donat l’esquena i els han deixat sols.

Malauradament sembla que, els nostres governants, han decidit que garantir uns serveis socials, que dignifiquin a la persona i donin l’oportunitat a aquells col·lectius més dèbils a participar activament a la societat, ja no importa. Potser perquè ara ja no importen les persones, tant sols importen les retallades, ajustos, reformes estructurals, control del deute....o com cadascú de nosaltres ho
vulguem dir.Aviso Legal  -  Política de Privacidad  -  Contacto

La 'b' estilizada es un diseño de Manuel Esteban - Badanotis© 2009 - 2019 - Contacto webmaster