Una pista de gel a la Plaça Pompeu Fabra
Una pista de gel a la Plaça Pompeu Fabra
Estarà instal·lada fins l'11 de gener
Xavier Navarro - 06/12/2014 15:21
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10036

Arriba el Nadal a Badalona i cada any es fan més coses. L'Arbre de Nadal primer, després el màpping (una iniciativa que habitualment es fa a Barcelona en motiu de les Festes de La Mercé) a la façana de la Casa de la Vila i ara una pista de patinatge sobre gel a la plaça Pompeu Fabra. Totes aquestes iniciatives s'han anat sumant a les tradicionals com són la mostra de pessebres, la fira de Nadal (de la Plana) o la mateixa Cavalcada de Reis.

Per primer cop el centre de Badalona gaudeix d'una pista de patinatge sobre gel. Les tasques de muntatge s'han anat realitzant durant dues setmanes a la Plaça de Pompeu Fabra a tocar amb la de l'Alcalde Xifré. Aquesta pista de gel està abastament patrocinat pel producte alimentari italià 'Kinder' (propietat de la coneguda cadena Ferrero).

Amb tot això es féu l'obertura del recinte el passat divendres 5 de desembre amb la presència de diversos badalonins encuriosits i per les autoritats com ara l'Alcalde, Xavier Garcia-Albiol; el regidor d'educació, esports i joventut Juan Fernández; i el director de Relacions Institucionals i Corporatives de Ferrero Ibèrica, Roberto Torri. L'acte consistí en una exhibició de tres balls sobre gel per part de l'escola de patinatge Skating Club de Barcelona. Mentrestant ràdio Flaixbac, animat per Andreu Presas, oferia diverses músiques per amenitzar l'acte.

L'obertura al públic es féu el dissabte 6 de setembre de 10 h del matí a 22 h fins l'11 de gener al preu de 5 euros pels menors de 12 anys i de 7 pels majors. A excepció dels dies 24 i 31, que tancarà a les 20h, i del 25 i l’1 de gener, quan només obrirà durant la tarda.