Els badalonins The Trip Show en concert avui a la sala Apolo de Barcelona

Redacción - 24/06/2010 06:08
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=1004

El grup badaloní The Trip Show, el qual es va posicionar com a millor banda dins del concurs de l'última edició del concurs MUSA de Sant Adrià de Besòs, actuaran aquesta nit a la sala 2 d'Apolo. El concert es farà dins les Noches Sello Movistar, telonejant a Naive, un grup procedent de Logroño.
Serà el l'últim concert de la banda a Catalunya abans de marxar de gira. "feia 2 anys i mig que ho buscàvem i no ho vam refusar" comenten els membres de la banda. I és que el grup està inmers en tot un projecte musical de renom.

El proper 30 de juny marxaran durant tot un mes de gira per tota Espanya. Oferiran més de 15 concerts en un mes a ciutats com Saragossa, Osca, Calatayud, Bilbao, San Sebastián, Renedo (Cantàbria), Liencres (Cantàbria), Oviedo, Gijón, Castrillón (Astúries), Carballo (La Corunya), Lugo, Ourense, Madrid, El Puerto de Santa María (Andalusia), San Fernando (Andalusia), Màlaga i Almería.

Desprès de la gira el grup es centrarà en la gravació del seu 1er àlbum professional. "Ara mateix estem buscant discogràfica, no perquè ens financi, perquè això no pot ser tal com està el país, sinó perquè col·labori amb nosaltres en el tema de distribució, promoció, festivals..." expliquen els seus membres.

Més sobre la banda

The Trip Show (TTS), és un grup de Badalona format per 4 components Xavi Cid Majó, Dani Muros Monreal, Toni Saigi Martínez i Adrià Soldevila Rovira. Amb un estil pop indie britànic i amb música en anglès i el català. Es van crear a l'octubre de 2007 i han tocat a sales com la Sala Mephisto, Razzmatazz 3 i Razzmatazz 2 (The Loft). Al juny del 2008 van fer la seva primera maqueta, Situation, amb 5 temes propis.

Al juliol de 2009 el grup es va veure immers en una gira per Espanya de més de 10 concerts per tot el país, passant per Cadis, El Puerto de Santa María, Chiclana de la Frontera, La Coruña, Vigo, Cangas, Renedo (Cantàbria), Gijón, Saragossa, València i d'altres poblets interiors.  A l'agost del mateix any, el grup va gravar la segona maqueta, Premature, també amb 5 temes propis. Recentment el grup ha estat guardonat amb el premi a millor banda del concurs MUSA 2010 de Sant Adrià del Besòs. Al mes de març el grup va gravar un DVD amb realització multi-càmera al Casal d'Alella i estarà a la venda a partir del mes de juliol.