Demà jornada de portes obertes per visitar l’embarcació Ciutat de Badalona

Redacción - 26/06/2010 06:02
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=1014

En el marc de les propostes Viu d'Estiu 2010 al Port aquest cap de setmana el plantejament consisteix a acostar-se a la pràctica de la navegació esportiva a vela, d'acord amb les activitats proposades pel Club de Vela Badalona i el grup promotor de l'Associació d'Amics del Ciutat de Badalona, i amb el suport de Marina de Badalona i l'Ajuntament de Badalona.

Així, demà diumenge 27 de juny, des de les 11.00 hores del matí fins a les 15.00 hores de la tarda, les activitats proposades al llarg del Moll de Capitania són: Una jornada de portes obertes per conèixer l'embarcació Ciutat de Badalona, un vaixell model quetx patrimoni de la ciutat que és un clàssic construït a les drassanes de Dinamarca l'any 1920.

També s'oferirà informació per part del grup promotor de la idea de constituir l'Associació Amics del Ciutat de Badalona, entitat que persegueix recuperar i posar en servei l'embarcació amb finalitats esportives, pedagògiques i lúdiques.

Hi haurà una visita guiada a un veler de 12 metres, tot explicant les condicions de navegabilitat i habitabilitat, així com diferents tallers mariners, de nusos i vents, per a tota la família.

Més informació aquí