'L’hora del conte', tertúlies literàries i els espais 'Compartim coneixement', entre els actes d'aquest mes de gener a les biblioteques de Badalona

Redacción - 07/01/2015 06:13
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10280

Les biblioteques de la ciutat comencen el nou any amb moltes activitats entre les quals destaques actes com 'L’hora del conte', les tertúlies literàries i també els espais familiars 'Compartim coneixement'.

La programació compta amb diverses activitats per aquest mes de gener com per exemple pel que fa a 'L’hora del conte' ens trobem aquest dimecres 7 de gener a les 12.30 hores l'activitat 'Anem a explicar el conte a la ràdio!'; on el grup de nens i nenes de la Bibilioteca Pomar van a Ràdio Pomar per explicar el conte 'La Nit de Reis d'en Pau'. Després compartiran tertúlia amb els oients.

Destaca també el 'Monogràfic sobre Les caputxetes' que es farà a la Biblioteca Can Casacuberta. Es pot consultar el calendari i els horaris a la pàgina web www.badabiblios.cat Es tracta de diferents contes, jocs i una exposició a l'entorn del conte clàssic 'La caputxeta vermella'. L'objectiu és conèixer la diversitat de caputxetes que hi ha a la literatura infantil, una altra cara del llop i algun final diferent.

El 'Contes desexplicats: La rateta que llegia l'escaleta', contes que tracten de personatges i relats clàssics capgirats com un mitjó. Històries divertides i imprevistes amb arguments plens de sorpreses i molt humor es faran dimecres 21 de gener, a les 18.00 hores a la Biblioteca Llefià-Xavier Soto. 

Visita de l'escriptor Francesc Planas

Dijous 15 de gener, a les 18.30 hores, la Biblioteca Lloreda serà l'escenari de la propera tertúlia literària on l'escriptor Francesc Planas parlarà sobre el seu llibre 'El professor de Coimbra', una novel·la negra que va guanyar el Premi Ferran Canyameres 2013.

'Compartim coneixement'

Dissabte 24, a les 11.30 hores, a la Biblioteca Can Casacuberta es fa una xerrada sobre la son. Un espai familiar on s'aborden temes vinculats amb la son, dificultats per agafar el son i com millorar l'hàbit de dormir. En aquest sentit es tracta d'una xerrada adreçada a pares amb nens de 2 a 5 anys.

Dijous 20 de gener, a les 18.00 hores, a la Biblioteca Sant Roc tindrà lloc 'L'hora del conte dels pares'. Acompanyant-se amb la música de guitarres, els pares i mares de la Biblioteca Sant Roc explicaran el conte 'La rateta que escombrava l'escaleta'. Després es farà el taller 'Pintem el conte'.

La programació sencera la pots consultar AQUÍ