Andreu Escobar escollit com a secretari general de Podemos en Badalona

Redacción - 11/01/2015 06:01
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10305

Després del seu procés de primàries, finalitzat la setmana passada, ja s'ha escollit el consell ciutadà i el secretari general del partit Podemos en l'àmbit local. En aquest sentit, a la ciutat de Badalona es van presentar quatre candidatures, de les quals la més votada va ser 'Contigo Sí Podemos' encapçalada per Andreu Escobar Tejada, qui serà a partir d'ara secretari general de Podemos en Badalona.

Aquest jove de 24 anys i del barri de Pomar encapçala un consell ciutadà format per 15 persones del seu equip i una 16a encara per decidir donat què hi ha un triple empat i es troba en fase d'estudi per part de la comissió interna de garanties democràtiques. A diferents mitjans de comunicació de la ciutat Escobar ha explicat que defensarà "l'ètica, la transparència i la participació ciutadana vinculant" com els principals eixos de treball de la formació local de Podemos.

La propera sessió tindrà lloc dimarts 13 de gener de 20.30 a 22.00 hores a la seu de la PAH de Badalona (Avinguda Catalunya 251, 08917 Badalona).

Resultats AQUÍ