Patxi López afirma que recuperar Badalona 'és prioritari per als socialistes'
Ha participat en una assemblea ciutadana oberta celebrada en les instal·lacions de la Fàbrica de l'Anís del Mono de acompanyant al candidat del PSC, Jordi Serra
Agencias/ Imatge: PSC Badalona - 12/01/2015 06:16
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10306

L'ex lehendakari basc Patxi López ha afirmat aquest dissabte en Badalona que recuperar l'Ajuntament de Badalona, la tercera ciutat per població de Catalunya i ara sota govern del Partit Popular, és un objectiu prioritari per als socialistes.

López, que ha assistit a una assemblea ciutadana oberta celebrada en les instal·lacions de la Fàbrica de l'Anís del Mono acompanyant al candidat del PSC, Jordi Serra, ha indicat que l'ajuntament de la ciutat "ha de ser obert i atendre a aquells ciutadans que estan patint i tenen necessitats, i això només ho pot fer un govern liderat pel PSC".

En aquest sentit l'ex lehendakari ha comentat que "nosaltres sortim a guanyar les eleccions municipals i el nostre pacte és amb la gent de Badalona".

Per la seva banda, Jordi Serra, ha assenyalat que "el paper del PSC és el de ser una alternativa sòlida i clara al govern del PP de Xavier García Albiol a la ciutat". Serra ha manifestat sobre aquest tema que "hi ha una sola Badalona que és de tots, no solament del PP", i per aquest motiu, ha afegit, els socialistes volen "formar part d'un govern de progrés i arribar a acords amb altres partits polítics, però cadascun amb la seva llista i el seu programa electoral".