Avui s’inicia el període d’inscripció a la cinquena Escola d’Estiu de les Dones a Badalona
L’edició d’aquest any es farà del 12 al 16 de juliol
Redacción - 01/07/2010 04:10
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=1031

Avui dijous, 1 de juliol, s'obre el període d'inscripció de la cinquena edició de l'Escola d'Estiu de les Dones organitzada per la Regidoria d'Acció Social, Polítiques d'Igualtat i Relacions Ciutadades de l'Ajuntament de Badalona. Aquest curs d'estiu es farà enguany del 12 al 16 de juliol a l'Institut Eugeni d'Ors. Les inscripcions es poden fer personalment a la Regidoria d'Acció Social, Polítiques d'Igualtat i Relacions Ciutadanes, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores; o a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Badalona.

L'Escola d'Estiu de les Dones, adreçada a totes les persones (homes i dones) vinculades amb la Regidoria d'Acció Social, Polítiques d'Igualtat i Relacions Ciutadanes, és ja un referent en les accions formatives de la ciutat. Té la finalitat d'afavorir la presència i el desenvolupament cultural i social de les dones.

Un dels objectius d'aquesta Escola d'Estiu, que aquest any compta amb el suport del Consorci Badalona Sud, és ser una eina per enfortir el treball participatiu i de compromís a la ciutat.