ASPANIN organitza el Sopar Solidari anual el proper divendres 30 de gener al BCIN
L'entitat destinarà la recaptació a donar suport als diversos serveis que han patit retallades
Redacción - 26/01/2015 05:27
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10382

Com cada any, l'entitat ASPANIN, que fa gairebé 50 anys que treballa en favor dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual, celebra el seu sopar solidari al BCIN. Serà aquest divendres 30 de gener.

Aquesta vetllada té la finalitat de reafirmar el suport de la societat en la causa d'ASPANIN, tant amb la presència de les persones assistents com amb l'aportació econòmica que es fa a través de l'adquisició dels tiquets de l'àpat. Cosa que permet absorbir part dels costos dels serveis que ofereix l'entitat i que ja no arriba a cobrir a causa de les retallades patides els darrers anys en pressupostos socials.De totes maneres, la presidenta de l'entitat Maite Forteza destaca que 'no és només un acte de captació de fons, sinó que ens agrada la proximitat amb la gent de Badalona per poder explicar en primera persona els nostres projectes'.

El preu del sopar és de 55€ per persona i els tiquets es poden adquirir a les oficines de l'entitat de dilluns a dijous de 8.00 a 19.00 hores i els divendres de 8.00 a 14.00 hores, també podeu fer la reserva a l'adreça aspanin@aspanin.cat o al telèfon 933846304.

L'entitat, a més, informa que hi ha venda de tiquets de col·laboració de taula "0″ disponibles per qui no pugui assistir al sopar però vulgui col·laborar.