Prop de 1.600 espectadors han assistit a les representacions de la Gala Internacional de Màgia
El Premi Li Chang, que es lliura al mag que obté el reconeixement del públic amb una votació popular, ha estat per a Charlie Mag
Redacción - 23/02/2015 13:55
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10572

Prop de 1.600 persones han assistit aquest cap de setmana a les diverses representacions que s'han fet de la Gala Internacional de Màgia, l'acte central d'aquesta quinzena edició del Festival Internacional de Màgia-XV Memorial Li Chang de Badalona. L'ocupació del Teatre Zorrilla ha estat en el total de les representacions del 95%.

La Gala Internacional de Màgia, que s'ha desenvolupat divendres, dissabte i diumenge, ha comptat amb les actuacions de diversos mags de Veneçuela, Panamà, França i Espanya.

El Premi Li Chang

Pel que fa al Premi Li Chang, que s'atorga al mag que obté el reconeixement más gran per part del públic assistent a través de votacions populars, enguany ha estat per a l'artista Charlie Mag. Es tracta del mag jove català més guardonat de l'última dècada. L'any 2011 va ser proclamat a Blackpool (Anglaterra) campió europeu de Màgia General per la Federació Internacional de Societats Màgiques (FISM) i el 2013 va rebre a París el Mandrake d'Or de l'Acadèmia Francesa d'Arts Màgiques, guardó que es considera l'Òscar de la màgia.

Aquest diumenge a la tarda, Charli Mag va rebre el premi de mans de la regidora de Cultura i Ciutadania, Montserrat Salgado, i del diputat adjunt de Cultura de la Diputació de Barcelona, Carles Combarros.

El Festival Internacional de Màgia-XV Memorial Li Chang de Badalona entra així en la seva última setmana d'activitats i espectacles. Destaca la Gala Solidària de Màgia, que es farà el diumenge 1 de març, a les 18.00 hores, al Teatre Blas Infante. L'objectiu d'aquesta actuació de caire solidari és recollir fons per al Projecte SOLIDARIMÀGIA'15.