Es posa en marxa el cicle de primavera de la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona
Aquest diumenge, 1 de març d’11.30 a 13.30 hores; es tracta d'un espai on es proposaran activitats lúdiques no guiades i que permeten la interacció familiar
Redacción - 26/02/2015 06:10
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10598

Aquest diumenge, 1 de març, es posarà en marxa a Badalona el cicle de primavera de la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús. Es tracta d'un espai de joc compartit, educatiu i creatiu que obrirà tots els diumenges (excepte el 5 d'abril), fins al 7 de juny, d'11.30 a 13.30 hores, i on es proposaran activitats lúdiques no guiades i que permeten la interacció familiar.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és oferir un espai de joc i experimentació en família amb la finalitat de promoure el respecte a l'entorn i posant èmfasi en els valors ambientals dels parcs. L'accés serà lliure i gratuït. La Jugatecambiental s'ubicarà en una carpa que s'instal·larà en un costat del camí principal de l'entrada al parc pel carrer de Sant Bru.

El projecte de la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús de Badalona està organitzat per l'Ajuntament de la ciutat amb la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l'Associació per l'estudi de la flora i de la fauna a la mediterrània ALOC i per l'estudi d'art l'Obrador de la Riera i gestionada per educadors d'entitats del territori.

Hi haurà nombroses activitats de caràcter medi ambiental i de coneixement de l'entorn que aniran a càrrec de l'Associació ALOC i també, en aquesta línia, activitats del Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat, portades a terme per l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Com participar?

Per poder participar en aquestes activitats, que tindran un horari diferent de l'espai de joc, caldrà fer una inscripció prèvia trucant al telèfon 93 483 29 89, de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 hores, i dijous també de 16.30 a 18.30 hores. També es pot enviar un correu electrònic a l'adreça mediambient@badalona.cat. En ambdós casos s'haurà de facilitar l'adreça electrònica i número de telèfon de contacte, així com fer constar el nombre total de persones que hi assistiran especificant el nombre d'adults i el d'infants. Les places són limitades.

Cada dos mesos es penjarà en el panell d'anuncis que hi ha a l'entrada del parc del carrer de la Riera de Canyadó un cartell i un fullet on s'anunciaran les activitats programades. Aquestes activitats es podran consultar també a la pàgina web de l'Ajuntament de Badalona (www.badalona.cat) i al mateix espai de la Jugatecambietal.