El Centre Cívic La Salut acull una exposició fotogràfica sobre la Setmana Santa de Teruel
Es podrà visitar fins al 7 de març
Redacción - 01/03/2015 16:02
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10615

El Centre Cívic La Salut acull l'exposició Semana Santa en la Ciudad de Teruel. Tradición, Cultura y Sentimiento'. Es tracta d'una mostra que està dividida en 4 zones: Una zona auditiva on es podrà escoltar el so dels tambors i cornetes de la Setmana Santa de Teruel. La zona didàctica mostra en panells explicatius com són les 8 confraries de la capital i la Junta de Hermandades. També hi ha maniquís vestits amb els hàbits de les confraries i alguns instruments. D'altra banda una zona expositiva hi ha més de 60 fotografies actuals i antigues que mostren els passos de processons de la Setmana Santa de la capital i també del Baix Aragó i una audiovisual es pot veure la projecció de processons de la Setmana Santa de Teruel.

La mostra, que a més d'imatges de la Setmana Santa de Teruel inclou també informació del patrimoni cultural d'aquesta ciutat aragonesa, es podrà visitar al Centre Cívic La Salut (avinguda del Marquès de Sant Mori-cantonada carrer de Quevedo) fins al 7 de març. Aquesta mostra forma del programa d'activitats de les Jornades d'entitats andaluses de Badalona 2015, ja que Terol és la ciutat convidada.

D'altra banda, a la mateixa sala del Centre Cívic també es poden contemplar 13 passos tallats en miniatura de Setmana Santa, obra de Carlos Verano.