Els Castellers de Badalona arrenquen les actuacions a la Festa de l'Espàrrec

Castellers de Badalona - 02/03/2015 04:41
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10618

Els Castellers de Badalona han tornat a ser presents un any més a la XXIV Festa de l'Espàrrec que s'ha celebrat aquest diumenge al Parc de les Muntanyetes, on han estat acompanyats pels Laietans de Gramenet.

En un format reduït de dues rondes a causa de l'hora de l'actuació, els de la camisa micaco han iniciat la diada amb un Pilar de 4 d'entrada per donar pas al seu primer castell de l'any, el 3de6. El bon treball durant l'execució ha fet que la construcció no presentés cap problema a la colla local, que se l'ha anotat com a descarregat.

A segona ronda, els badalonins han triat portar a plaça un 2de6 que, tot i que tenia unes bones mides, han hagut de desmuntar després d'algunes dificultats perquè la canalla pogués arribar a coronar el castell. Havent-se allargat l'actuació, els de la camisa micaco han decidit no fer ús de la ronda de repetició i acabar la diada descarregant un còmode Pilar de 4.

Diada d'Inici de Temporada

La propera cita a plaça de la colla serà el 15 de març, quan celebraran la seva Diada d'Inici de Temporada a les 12.00 hores a la coneguda com a 'Plaça del Pou del Greix' (Carrer del Mar cantonada amb La Rambla) on estaran acompanyats de la Jove de Barcelona i els Carallots de Sant Vicenç dels Horts.

Divendres de celebració pels micacos

D'altra banda el divendres vinent, farà 18 anys de la primera reunió per formar una colla castellera a la ciutat. Va ser el 6 de març de 1997 al Centre Cívic de Dalt la Vila i d'allà en van sorgir els Castellers de Badalona. Per celebrar l'efemèride, els de la camisa micaco han decidit traslladar l'assaig de divendres al Centre Cívic de Dalt la Vila a les 20.00 hores. Una hora abans, a les 19.00 hores, i al mateix lloc es farà una audició dels músics de la colla, acompanyats d'un grup de flabiolaires.

Resultats:
Colla Castellera Laietans de Gramenet: Pde4, id4de6, 2id3de6, Pde3n
Castellers de Badalona: Pde4, 3de6, id2de6, Pde4