El FIATC Joventut s’imposa al Rio Natura Monbus per 67-71

Font: Penya.com - 02/03/2015 07:15
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10620

El FIATC Joventut s’imposa al Rio Natura Monbus per 67-71 en el partit d'aquest cap de setmana. Ha estat un partit on els primers minuts han estat dominats pel Rio Natura, controlant el partit sota la cistella (8-4). Tot i això el FIATC Joventut de seguida ha pogut ajustar la defensa i incrementat els seus percentatges en atac. La parella Mallet-Kirksay, amb 15 punts, han destacat en l'aspecte ofensiu portant l'equip visitant al seu màxim avantatge (15-21).

L'equip badaloní, molt concentrat, ha seguit controlant el partit. Un triple d'Abalde i dos tirs lliures de Llovet han posat una nova màxima diferència favorable de 8 punts (24-32 a l'electrònic). L'Obradoiro no ha deixat d'intentar-ho i, sense fer un bon joc, ha escurçat la diferència posant-se per davant a l'últim segon del quart (38-37).

El desencert, el joc espès i la igualtat defineixen aquest tercer parcial. En vuit minuts només Sutton i Hannah han anotat per La Penya, mentre que el més destacat defensivament ha sigut Savané, aconseguint intimidar els pivots locals amb tres taps en un minut. Amb 43-45, el FIATC Joventut no ha tingut encert i ha permès que el rival se n'anés quatre punts amunt al final del període (53-49).

Mínimes diferències entre els dos conjunts durant el parcial, en un partit molt igualat, que ha estat emocionant fins al final. La màgia de Mallet, encadenant un parell d'accions consecutives ( 1 triple i assistència sensacional per a un 2+1 transformat per Savané) han ensenyat el camí de la victòria pels verd-i-negres (61-65). Avantatge que ja no ha deixat escapar fins a la soferta victòria (67-71).