L’Espai Betúlia acull l’exposició ‘Menorca tot just ahir... i encara’ del fotògraf Toni Vidal
La mostra, que combina imatges de l’illa amb poemes de diversos autors, s’inaugura aquest dijous 5 de març i es podrà visitar fins al 23 de maig
Redacción - 03/03/2015 11:38
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10624

L'espai Betúlia acull fins al pròxim 23 de maig l'exposició ‘Menorca tot just ahir... i encara', del fotògraf Toni Vidal. A la mostra s'hi poden veure fotografies de l'illa de Menorca acompanyades de poemes de diversos autors. La inauguració de la mostra es farà aquest dijous 5 de març a les 19.00 hores.

Toni Vidal és un dels fotògrafs més importants del segle XX que tradicionalment acompanya les seves instantànies amb poemes, unificant d'aquesta manera imatge i paraula. L'exposició ‘Menorca tot just ahir... i encara' és el resultat de la unió de dos projectes artístics diferents però alhora complementaris.

El primer projecte, ‘Menorca tot just ahir...', retrata la Menorca dels anys 60, i el seu contingut es pot trobar en un llibre ja editat amb el mateix títol. El segon projecte, ‘Menorca encara', es mostra a Badalona per primera vegada i és un retorn a l'illa 30 anys després i on l'artista remarca les diferències produïdes.

Les fotografies de Toni Vidal estan acompanyades de poemes de Miquel Martí Pol, Montserrat Abelló, Antoni Moll Camps, José Corredor-Matheos, Susanna Rafart, Miquel Desclot, Montserrat Rodés, Pere Gomila, Ricard Creus i Sònia Moll, entre d'altres.

Activitats paral·leles a l'exposició

Dimarts 24 de març tindrà lloc una visita guiada a l'exposició amb Toni Vidal i José Corredor Matheos.

Divendres 22 de maig, per la seva banda es farà un recital de poetes menorquins a l'Espai Betúlia amb Toni Moll Camps, Jordi Florit, Pau Janer, Sònia Moll, Joel Bagur, Bartomeu Obrador i Òscar Bagur.

L'horari de l'Espai Betúlia, ubicat al carrer d'Enric Borràs, 43-47, és dilluns, de 16.00 a 20.30 hores; de dimarts a divendres, d'11 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.30 hores i dissabte, de 10.00 a 14.00 hores.

L'Espai Betúlia estarà tancat del 30 de març al 6 d'abril, el 2 de maig i l'11 de maig.

Per obtenir més informació sobre aquesta exposició i l'obra de Toni Vidal cal adreçar-se a:

www.espaibetulia.cat