Missatges a la plaça de la Vila de Badalona

Redacción - 04/03/2015 12:08
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10642

Aquest dijous 5 de març a les 17.00 hores i emmarcat en el Dia Internacional de les Dones es portarà a terme a la plaça de la Vila l'acte sota el lema: 'Missatges'. Organitzat per la Federació Dones Badalona es tracta d'un acte obert a tothom on es vol reflectir que no totes les dones poden usar els mitjans de comunicació informàtics. En aquest sentit es representarà un tros de mar amb una ampolla gegant on totes les persones podran dipositar el seu missatge, un missatge que, expliquen, no sempre és ràpid i que sovint triga molt a expressar-se i a arribar. Un dia ens expliquen, per fer visible les necessitats. I és què no sempre els missatges arriben, altres vegades triguen molt i altres s'interpreten, no, com el portador vol, sinó, com interessa que arribi.

Altra activitat organitzada per la Federació de Dones Badalona al voltant del Dia de la Dona tindrà lloc dilluns 9 de març a les 18.00 hores. Serà la xerrada: Les dones mai estem en crisis. A càrrec de les companyes del Barcelonès Nord al Museu de Badalona (plaça de l'Assemblea de Catalunya, 1).

A més a més, el dia 13 de març, a les 21.00 hores es durà a terme el Sopar del Dia Internacional de les Dones. Un sopar creat com a punt de trobada dels diferents col·lectius i grups de dones de Badalona als anys 70 perquè les dones de la ciutat es relacionin en un ambient distès i festiu. És al Restaurant Can Devesa (carretera de Badalona a Montcada, Km 6) i està organitzat per la Federació de Dones Badalona. Venda de tiquets a Federació Dones Badalona (Centre Cívic Torre Mena, plaça de Trafalgar, s/n, de dilluns a dijous de 18.00 a 20.00 hores).