Nova edició del programa 'Sport & Trops'
Participen onze escoles de Badalona; l'objectiu és que estudiants de primària rebin formació teòrica i pràctica a les classes d’educació física sobre alimentació equilibrada, hàbits saludables i treball en equip i practiquin diverses modalitats
Redacción - 06/03/2015 04:52
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10653

Arriba una nova edició del programa 'Sport & Trops'. Es tracta del segon any consecutiu en què centres escolars de la ciutat participen en aquesta iniciativa adreçada a estudiants de 3r a 6è de primària.

El programa 'Sport & Trops' es desenvolupa en horari escolar, durant les classes d'educació física. L'objectiu és transmetre educació en valors de l'esport de base, hàbits saludables, alimentació equilibrada i sana i seguretat vial, a través de l'esport i dels esportistes.

En aquesta edició del programa hi participen cinc esportistes com l'exbase del Joventut Badalona, Tomàs Jofresa, els quals juntament amb els professors dels centres portaran a terme un programa que consta de parts teòriques i també parts pràctiques sobre diferents modalitats esportives. Les pràctiques serviran per conformar un equip a cada escola. Els onze equips participaran en una competició extraescolar i els guanyadors aniran a una Gran Final.

L'escola Sant Jordi és el centre que el curs passat va ser finalista d'aquest programa i que va participar en la final disputada a Madrid juntament amb altres escoles de diverses ciutats espanyoles.

En aquesta edició hi participen onze centres escolars de Badalona, sis dels quals ja ho van fer l'any passat i cinc que ho faran per primer cop.Baldomer Solà, Feliu Vegués, Sant Jordi, Arrels - Blanquerna, Lopez Torrejón, Mare de Déu de l'Assumpció, Ramiro de Maeztu, Josep Boada, Rafael Alberti, Santíssima Trinitat i Arrels - Esperança.

Els esportistes que aquest curs exerciran de monitors del programa Sport & Trops a Badalona són: Tomàs Jofresa (bàsquet), Carla Casals (natació), Jaume Fort (handbol),Salva Nicolás (automobilisme) i Diana Vázquez (taekwondo).

Cal destacar que enguany es compta amb la nedadora Carla Casals, una esportista amb una discapacitat física important, per tal de treballar amb els estudiants també la vessant inclusiva. Carla Casals és una nedadora amb molt bon palmarès i amb una visió d'un 5%.

El programa 'Sport & Trops' s'impulsa gràcies al conveni establert entre la Asociación de Deportistas i la Fundació Badalona Capital Europea del Bàsquet amb l'aval del Consejo Superior de Deportes.