L'Associació de Veïns de Bufalà organitza unes Jornades Participatives sota el títol 'Quin barri vols?'

Redacción - 07/03/2015 07:48
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10657

L'Associació de Veïns de Bufalà organitza unes Jornades Participatives amb l'objectiu de potenciar el poder de decisió del veïnat i barris badalonins. Tal com asseguren a la seva plana web "amb les eleccions municipals a prop i amb perspectiva cap al futur del barri, ara més que mai hem de saber què volem i com ho volem fer". Per això, s'han planificat un seguit de reunions i trobades per saber què volen els veïns i veïnes, quines són les necessitats del barri i quines millores són les més prioritàries.

En aquest sentit dimecres 18 de març duran a terme una anàlisi en profunditat del barri a les 18.00 hores. Es durà a terme mitjançant una passejada pel barri. A les 20.00 hores s'arribarà a la part final del trajecte.

D'altra banda, el pròxim dimecres, dia 25 de març s'exposaran les reflexions i propostes de l'anàlisi anterior. A més, es dividiran aquelles persones que hi vulguin participar en els següents grups de treball: El primer grup s'encarregarà de l'accessibilitat i la mobilitat. Això comporta el transport públic i totes les connexions amb els altres barris. El segon grup s'especialitzarà en les necessitats urbanístiques com l'OMD, una biblioteca, el Parc Urbà, l'Espai Gossos o Zones de joc. El tercer grup es dedicarà als espais potencial del barri, com poden ser els horts urbans o els solars buits.

I per últim, dissabte 11 d'abril a les 10.00 hores es farà una presentació al barri de les propostes finals. I a les 12.00 hores es farà un vermut popular.

Més informació en http://avvbufala.org/fem-barri-fem-bufala-jornades-participatives/

D'altra banda recordar que aquest dissabte 7 de març tindrem una paradeta al C/Independència en el marc "Botigues al carrer".