'Veus de dones' al Casal Cívic de Llefià, Badalona
La companyia teatral Màgic Empenta ha organitzat una representació amb el seu grup de P3 Inicia'T en el marc del Dia Internacional de les Dones
Clara Bayo - 09/03/2015 07:50
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10663

La companyia teatral Màgic Empenta de Badalona ha organitzat una representació amb el seu grup de P3 Inicia'T en el marc del Dia Internacional de les Dones. La representació anomenada 'Veus de Dones' ha comptat amb la interpretació de diversos textos on la dona, ens expliquen, té un paper molt important dins l'evolució i reafirmació. Tot seguit, s'ha dut a terme un debat-col·loqui molt participatiu sobre el paper de la dona del passat, present i futur. "Amb la paraula i el cos donarem vida a diverses dones que en el pas del temps, son una mateixa dona" ens comenta la Dolors Marginet de Màgic Empenta.

Amb aquesta representació Màgic Empenta ha volgut per una banda commemorar el Dia de la Dona; d'altra, mostrar els resultats del taller d'iniciació al teatre que porten a terme des d'abril de 2014, dirigit a un grup de gent molt diversa amb l'objectiu d'apropar-se al món del teatre i sentir-se capaç de fer coses impensables; aquest taller va néixer precisament al Casal Cívic de Llefià (situat al Carrer La Pau, 23 de Badalona), on la companyia va donar fa ara 10 anys els seus primers passos. "Volem dinamitzar aquest espai que és on nosaltres vam néixer com a companyia".

10 anys de teatre

La companyia es troba d'aniversari. 10 anys de vida cultural, social, dedicació i professionalitat. Va néixer com a grup en un taller de teatre l'any 2005. Els primers integrants, persones amb diversitat funcional van sentir la voluntat de créixer personalment i emocional i de sentir-se útils. Treballen amb l'objectiu de promoure el teatre, incentivar el civisme i el voluntariat, difondre la cultura, potenciar la comunicació afectiva fent xarxa entre les companyies amateur de la ciutat i obrir la porta a l'expressió artística. En aquest sentit representem funcions teatrals, animacions al carrer, lectures dramatitzades i contacontes a l'hora del conte a la Biblioteca; també tallers de teatre i cicles vinculats a les arts escèniques; fan sortides culturals i exposicions de titelles i participen en xerrades i col·loquis sobre teatre, col·laborant en projectes socials i culturals de barri i de ciutat.

Per celebrar els seus anys de vida, la companyia prepara l'estrena de l'obra 'Doña Rosita' per al pròxim 7 de juny de 2015. Es farà al Teatre Blas Infante.

Més informació sobre la companyia AQUÍ