L'agrupació del PSC de Sant Adrià celebra 'La festa de la 3a Edat' al casal de cultura del barri Sant Joan Baptista

Text: PSC Sant Adrià de Besòs - 10/03/2015 05:44
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10673

El passat dissabte 7 de març, l'agrupació del PSC de Sant Adrià va celebrar "La festa de la 3a Edat" al casal de cultura del barri Sant Joan Baptista, al qual van concórrer més de 200 persones: membres de casals, associacions, centres culturals, esportius i a títol personal.

En l'acte van participar l'exministra de Defensa Carme Chacón, l'anterior alcalde de Sant Adrià (1996-2013) Sito Canga i Joan Callau, actual alcalde i candidat a l'alcaldia de Sant Adrià a les properes eleccions municipals de maig 2015.

Sito Canga va ser l'encarregat de presentar a Carmen Chacón i a l'alcalde Joan Callau. Carme Chacón va iniciar la seva intervenció dient que els socialistes venim d'una llarga història de lluites obreres, democràtiques, catalanistes, federalistes, feministes, culturals, pacifistes, sindicals, ecològiques i socials. Els socialistes volem seguir millorant els pobles, les ciutats de Catalunya, els serveis, etc., continuar produint canvis des dels valors de la llibertat, la igualtat, la justícia, la fraternitat i la solidaritat.

Joan Callau va començar la seva intervenció agraint als assistents la seva presència i es va comprometre a seguir treballant per un Sant Adrià més pròsper i més just des d'un govern d'acció social. Va prosseguir el seu discurs posant l'accent en aquesta crisi els ajuntaments són actors claus per millorar la competitivitat dels entorns econòmics locals, facilitant la recuperació econòmica per evitar la fractura social. Els socialistes protegim l'estat del benestar, els sistemes públics de salut, l'educació i la protecció dels ciutadans.

L'alcaldable socialista Joan Callau ha afirmat que la seva prioritat és i serà: continuar donant prioritat a les persones, sobretot a les més afectades per la crisi econòmica, defensant bons serveis públics locals (educació, salut, cultura, esport, etc.) i garantint els drets de tots els ciutadans, així com donant impuls a polítiques econòmiques i a la creació de llocs de treball per a seguir combatent les desigualtats i la precarietat dels veïns i veïnes de la nostra ciutat.