Blanca González 4a en 800 m. als Campionats d'Espanya junior de pista coberta

Font: UGE Badalona - 10/03/2015 14:13
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10681

La badalonina Blanca González, 4a en 800 m. als Campionats d'Espanya júnior de pista coberta i rebaixa en 3 segons la seva marca personal

Aquest cap de setmana ho ha aconseguit la Blanca. Després de barallar-se amb una marca sobre els 2:18 des de fa 2 anys, ha estat capaç de baixar a 2:16:49 en les semifinals i a 2:15:02 en la final dels 800 m. dels campionats d'Espanya PC junior a València.

Aquest any ha superat el problema que tenia de quedar-se sense forces en el segon 400 i amb unes darreres voltes molt ràpides ha aconseguit una marca envejable.

En les dues carreres va sortir al màxim.

En les semifinals, perquè havia de guanyar-la si volia assegurar el passi a la final, ja que la primera semifinal va ser molt ràpida.

I en la final perquè aspirava a tot i el grup de davant va sortir sense especular, llençant la carrera al màxim.

Només una dada per a valorar el quart lloc de la Blanca en aquest campionat d'Espanya: la guanyadora ha fet el quart millor temps de la història de la prova i la Blanca amb el seu temps hauria guanyat 26 edicions.

Estic molt content per ella i de què percebi que la constància i rigor en els entrenaments tenen una recompensa, encara que potser a vegades triga a arribar.