Sant Adrià estrena un nou parc infantil inspirat en un conte popular de la Pilarín Bayés

Font: Ajuntament Sant Adrià - 10/03/2015 14:37
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10683

Sant Adrià ha estrenat un nou parc infantil inspirat en el conte d'en Patufet amb il·lustracions de la ninotaire Pilarín Bayés.

El parc, situat a la plaça de la Vila, està format per un panell de 2 m d'alçada per 75 cm d'amplada on s'explica el conte amb il·lustracions, dos jocs de molla amb els dibuixos d'en Patufet i el Dineret, un tobogan amb el dibuix del Bou, un gronxador amb el dibuix de la Col, un balancí amb el Cistellet i una caseta que és la Botiga.

Aquest espai de joc combina la vessant lúdica amb l'artística i la de difusió de la cultura tradicional. Pares i avis gaudiran a partir d'ara d'un equipament per compartir amb nets i fills explicant contes d'una manera fàcil i divertida.

Pilarín Bayés és una de les il·lustradores més populars i prolífiques de Catalunya. Fins avui ha publicat més de 800 llibres (alguns traduïts a vuit idiomes) i ha col·laborat en nombroses publicacions, exposicions d'obra original i els seus dibuixos s'han aplicat a tot tipus de suports i formats. L'any 1991 la Generalitat de Catalunya li va atorgar la Creu de Sant Jordi.