El BCIN acull una nova jornada de Badalona Emprèn en Femení en el marc del Dia Internacional de les Dones
L’acte servirà per presentar el Grup de Dones Empresàries SOMDE
Redacción - 11/03/2015 10:28
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10690

La sala Casagemes del Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN), ubicat al carrer de Marcus Porcius, 1, del polígon Les Guixeres, acollirà divendres 13 de març, a partir de les 10.00 hores, una nova trobada de dones emprenedores. L'acte, que s'emmarca en el programa 'Badalona Emprèn en Femení' i que coincideix amb els actes de celebració del Dia Internacional de les Dones, servirà per presentar el grup de dones empresàries de Badalona SOMDE (Som Dones, Som Empresa).

La jornada l'obrirà la regidora de l'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran, que presentarà la trobada i l'associació SOMDE: un equip de dones amb vocació de donar suport i promoure plans de desenvolupament femení en l'àmbit laboral, en la seva vessant empresarial, professional lliberal o directiva.

Un cop acabada la presentació es farà una taula rodona titulada "Dones i empresa, noves perspectives: apostem i impulsem la presència de les dones amb iniciativa empresarial" que comptarà amb la participació de diverses ponents provinents del món acadèmic i empresarial.

L'acte finalitzarà amb una trobada de networking amb la finalitat que les assistents incrementin les seves xarxes de contactes professionals i cerquin oportunitats de negoci.

La jornada està organitzada per l'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l'Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de l'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació (IMPO).

Més informació AQUÍ