Guanyem som totes i tots presenta la seva candidatura per concórrer a les eleccions primàries de Guanyem Badalona
L'activista social i cultural Dolors Sabater encapçala l'equip que es presenta a les primàries; l'acompanyen tretze persones de sensibilitats diverses
Redacción/ Imatge:Margarita T. Pouso - 12/03/2015 07:17
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10694

Davant el procés d'eleccions primàries de Guanyem Badalona que s'inicia aquest dimecres 11 de març, l'equip 'Guanyem som totes i tots' ha presentat en un acte públic, a la plaça de la Vila, la seva candidatura conjunta per concórrer a aquestes eleccions.

Aquest equip, encapçalat per la coneguda activista social i cultural Dolors Sabater, que es presenta a les primàries vol ser "la mostra visible de la tasca de confluència que s'ha realitzat fins ara, així com la capacitat d'establir llaços de confiança entre tota la gent que es creu aquest projecte rupturista i assembleari que es presentarà a les pròximes eleccions municipals".

És per això, que les persones que el componen representen diverses sensibilitats i recorreguts activistes dins l'àmplia pluralitat de gent que hi ha a Guanyem Badalona. Per limitació del reglament, ja que els equips poden estar formats per un màxim de 14 persones, no inclouen més representants, tot i que expressen la seva voluntat de què el màxim nombre de persones que participin en les primàries se sentin reflectides i representades en aquest equip.

A la Dolors Sabater, l'acompanyen tretze persones de sensibilitats diverses i procedents d'associacions, entitats veïnals i partits polítics entre altres, com en Toni Flores, Laia Sabater, Alfredo Amestoy, Teresa Fort, Eduardo Ramos, Merecedes Estebanez, Francesc Duran, Fàtima TalebJavier López, Mercè Cabrera, Jaume Ventura, Rita Martín i Jose Téllez.

Amb aquest equip es donen uns quants missatges com que "la confluència existeix, el consens és possible, que la llista no només serveix per il·lusionar i arrossegar votants, hi ha capacitat de fer un equip sòlid preparat per assumir les responsabilitats que exigeixin les urnes, que es tracta d'un equip inclusiu que s'eixampla més enllà dels seus límits formals, i que es reconeix a si mateix mitjançant el seu projecte comú".

"Coneixem la vella política i coneixem els seus límits. Nosaltres som aquí per fer una ruptura. Som un moviment assembleari. Guanyem som totes i tots". Deien aquest dimecres a la plaça de la Vila de Badalona.

Les votacions es podran fer de manera presencial o bé per via telemàtica fins al 18 de març. Serà el dia 19 de març quan es donarà a conèixer la llista definitiva. Des de l'equip s'ha destacat que es tracta d'unes primàries de les més participatives "més d'un miler de persones s'ha registrat per poder escollir els candidats".

La formació espera mobilitzar el vot de l'abstenció a les properes eleccions municipals. 

Més informació AQUÍ