Aquest dilluns 16 de març acte públic del PSC per commemorar el Dia Internacional de la Dona

Redacción - 14/03/2015 06:02
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10718

El PSC de Badalona commemora el Dia Internacional de la Dona amb un col·loqui que comptarà amb la participació de la senadora d'Entesa pel Progrés de Catalunya, Mónica Almiñana. L'acte es durà a terme aquest dilluns 16 de març a les 18.00 hores a la seu de l'agrupació local del PSC de Badalona (al carrer Dos de Maig 48).

Aquest any, els actes en relació al Dia Internacional de la Dona revesteixen una importància especial donat que la profunda crisi econòmica que travessem en tota Europa ha tornat a situar a la dona com un dels col·lectius més vulnerables i en risc d'exclusió.

A més, expliquen en un comunicat des del PSC, "Badalona ha hagut de patir el caràcter profundament regressiu de les polítiques municipals del PP i del seu cap l'alcalde Albiol en relació a les dones. Actuacions que es concreten en la supressió de la regidoria de la dona que havia estat referent en matèria d'igualtat; la total despreocupació per les taxes de desocupació, on més del 50% dels aturats a Badalona són dones o la supressió del casal de pares i mares".

Actualment la lluita per la igualtat continua sent vital i per aquest motiu el PSC convida a tots els ciutadans i ciutadanes a participar del col·loqui commemoratiu d'aquest dilluns 16 de març.