Comencen les obres d’arranjament del carrer de Mar i de la plaça de la Vila
Els treballs, que està previst que durin cinc setmanes, començaran aquest dilluns 16 de març i es faran de dilluns a divendres en horari de matí, tarda i nit
Redacción - 14/03/2015 06:09
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10719

Aquest dilluns 16 de març començaran les obres d'arranjament del carrer de Mar i de la plaça de la Vila, al barri del Centre. Bàsicament, els treballs consistiran en la substitució de les peces del paviment que estiguin trencades i la neteja a fons de tot el terra. La previsió és que aquestes obres durin cinc setmanes. Amb l'objectiu de finalitzar-les al més aviat possible, els treballs es portaran a terme de dilluns a divendres en horari de matí, tarda i nit.

Els treballs que es faran tant al carrer de Mar com a la plaça de la Vila són la substitució manual de les peces del paviment que estan trencades o són diferents de les que hi hauria d'haver, reparació de peces amb petites trencadures, neteja de tot el paviment amb sorra de sílice, segellat de les juntes de dilatació, rejuntat de paviment, i substitució de papereres entre altres.

La superfície total que s'arranjarà és de 1.836 metres quadrats al carrer de Mar i de 1.065 metres quadrats a la plaça de la Vila. L'import total de les obres és de 309.871,59 euros, que finançarà la Diputació de Barcelona.