Els Castellers de Badalona signen el millor inici de temporada de la seva història

Castellers de Badalona - 16/03/2015 06:20
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10727

Aquest passat diumenge els Castellers de Badalona varen donar el tret de sortida a la temporada a la Plaça del Pou del Greix amb la Diada d’inici de Temporada, acompanyats de la Jove de Barcelona i els Carallots de Sant Vicenç dels Horts. Els micacos hi arribaven plantejant-se una diada de màxims amb tres castells de 7, animats per les bones sensacions que deixaven les proves als darrers assajos.

Després d'un Pilar de 4 de dol en homenatge al casteller Dani Sabater i els dos Pilars de 4 simultanis d'entrada, els de la camisa micaco van obrir plaça amb el 4de7. Tot i ser el seu primer intent de castell de 7 de la temporada, la construcció va descarregar-se amb una gran sensació de seguretat i control en tot moment.

Per la segona ronda els micacos van apostar pel 4de7 amb agulla, un castell que mai abans havien portat a plaça tan d'hora. La pujada més lenta que l'anterior castell va passar factura al castell a partir de la primera aleta, especialment al pilar, però un bon treball de la colla va permetre descarregar el 4de7 amb agulla més matiner de la seva història. El 3de7 va ser l'escollit per la tercera ronda.

Amb una molt bona execució, controlada en tot moment, els micacos van poder descarregar-lo sense cap problema. Per acabar, van voler sortir de plaça descarregant el primer Pilar de 5 de la temporada, signant així el millor inici de temporada de la seva història.