Els Mossos presenten a Badalona un tríptic amb consells de seguretat pel col·lectiu de comerciants d’origen xinès

Redacción/ Imatge: Mossos d'Esquadra - 23/03/2015 04:49
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10754

Els Mossos d'Esquadra han presentat a Badalona el nou tríptic amb consells de seguretat adreçat al col·lectiu de comerciants d'origen xinès en llengua xinesa. En el cas del col·lectiu de comerciants xinesos els mossos havien detectat que a vegades la barrera idiomàtica dificultava la interacció entre els dos col·lectius.

L'eix comercial del Gran Land a Badalona, és un motor econòmic molt important per la ciutat, i per aquest motiu, és un punt molt sensible de patir fets delictius a causa de la seva gran activitat comercial.

Amb la finalitat de minimitzar aquesta problemàtica, i incidir en els consells de prevenció per als comerciants, els agents de Badalona van iniciar un projecte que ha culminat en l'elaboració d'aquest tríptic que s'ha presentat avui i que neix amb la finalitat de fer arribar a tots els col·lectius presents a la ciutat.

Des del primer moment que es va plantejar el projecte tant l'associació de comerciants xinesos com el consolat xinès van aprovar el projecte i hi van col·laborar activament en el seu desenvolupament.

La presentació s'ha fet a la seu de l'Associació General de Comerciants Xinesos de Barcelona situada al carrer Progrés de Badalona.

A l'acte de presentació hi ha assistit la cap de la comissaria de Badalona, Rocío Rubio, membres de l'Associació General de Comerciants Xinesos de Barcelona, representats pel seu president i també membres del consolat xinés de Barcelona.