El 31 de març finalitza el termini per optar a la concessió de les parades lliures del nou Mercat Municipal
Les persones interessades poden recollir el plec de condicions al Servei de Territori de l’Ajuntament; l’edifici serà una instal•lació moderna, amb 34 parades d’alimentació i un supermercat, que revitalitzarà el principal eix comercial de Sant
Redacción - 23/03/2015 04:56
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10757

Abans del proper estiu obrirà les seves portes el nou Mercat municipal. Una instal·lació moderna que serà un motor dinamitzador del principal eix comercial de Sant Adrià. S'espera que el nou Mercat sigui un important pol d'atracció per a la zona, de fet alguns estudis indiquen que pot atreure una mitjana de 2000 persones/dia.

El Mercat comptarà amb 34 parades on els clients trobaran un ventall d'aliments de qualitat per escollir. Algunes d'aquestes parades estan encara lliures per això, l'Ajuntament ha convocat un concurs per atorgar-les, que es tancarà el 31 de març.

Les persones interessades tenen encara uns dies per presentar les seves ofertes.La concessió de les parades seran a 35 anys, el preu variarà en funció dels metros quadrats i es donaran facilitats de pagament. L'Ajuntament serà flexible pel que fa a l'activitat, i per tant estarà obert a noves propostes sempre respectant l'equilibri entre l'oferta i la demanda comercial del Mercat.

El nou edifici serà confortable, funcional i sostenible. S'estructurarà en quatre plantes: la planta -2 comptarà amb 89 places d'aparcament per als clients; la planta -1 serà l'espai logístic (400 m2

de magatzem, cambres frigorífiques, deixalleria, moll de càrrega i descàrrega, vestidors, lavabos..); a la planta 0 s'ubicaran les parades d'alimentació i tindrà 9 accessos des del carrer (3 per façana) i dos més que connectaran amb la planta primera on estarà ubicat el supermercat Mercadona.

Per a més informació es pot contactar amb la direcció del Mercat a través del correu electrònic mercatsab@sant-adria.net, i els tel. 600494338/ 93 381 00 56. El plec de condicions està disponible al Servei de Territori de l'Ajuntament (4ª planta)