Marina Mas, tercera d'Espanya cadet als 60 M. LL

Font: UGE Badalona - 23/03/2015 15:29
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10766

Marina sorprèn passant de la sisena posició al rànquing quedant tercera, amb marca personal i rècord del club inclòs.

Marina Mas puja al seu primer podi a un Campionat d'Espanya. Segur que serà un moment que li quedarà pel rècord. Durant aquest cap de setmana es van celebrar a Sabadell els Campionats d'Espanya cadets de pista coberta on Marina participava als 60 m. ll.

Ha estat un cap de setmana intents ple d'emocions. Marina assistia al campionat amb la sisena millor marca, 7''91. Objectius: 2 principals i un secundari. Els principals eren fer marca i aconseguir arribar a la final (quedar entre les 8 primeres d'un total de 56) i el secundari pujar al pòdium. Marina va fer un ple total aconseguint tots tres objectius.

En total l'atleta va participar a 3 curses: eliminatòries on participaven 56 atletes i només 24 passaven a la final, la semifinal, d'on es passaven de 24 a 8 i la final.

Dissabte a la tarda, a la seva eliminatòria va aconseguir guanyar la sèrie fent 7''92, una centèsima per sobre la seva marca personal, però amb molt bones sensacions.

Diumenge al matí participava en les semifinals on es jugava dos objectius: passar a la final i fer marca personal. Tots dos els va aconseguir en guanyar la seva sèrie i fent la tercera millor marca de totes les participants amb 7''82.

Per últim, a darrera hora del matí de diumenge va participar a la final on va finalitzar en tercera posició amb una marca de 7''84. Marina estava molt nerviosa, ja que el nivell era molt alt. Cal pensar que l'any passat amb 7''97 va quedar quarta d'Espanya. Aquest any, quasi totes les atletes de la final baixaven de 7''92. Els nervis del moment van fer que la sortida fos una mica més lenta i possiblement això va fer que no tornés a fer marca personal i potser guanyar una posició més.

Marina va estar acompanyada en tot moment per bona part de la seva família, però també per part de companys d'entrenament que varen assistir a animar-la i viure amb ella l'emoció del moment.

Amb aquest campionat acabem oficialment la pista coberta i comencem l'aire lliure. Hem de fer un gran balanç esportiu, ja que hem fet grans resultats amb 3 medalles a Campionats d'Espanya i un quart lloc i quatre medalles més Campionats de Catalunya. A més hem vist grans marques personals i atletes que comencen a despuntar a part dels que han pogut participar en aquests campionats.

Imatge: Marina Mas i David Gallego.