Òmnium Barcelonès nord convoca el 'superdivendres' amb l'horitzó del 27S
Durant la trobada de socis, s'explicarà la nova campanya civil pel sí
Redacción - 26/03/2015 05:51
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10787

Òmnium Cultural de Badalona- Barcelonès nord ha convocat el 'Superdivendres'; es tracta d'una trobada que es repetirà en una cinquena de municipis del país i en què hi són convocats els gairebé 50.000 socis de l'entitat, a més dels amics i simpatitzants.

Pel que fa al Barcelonès nord, el 'Superdivendres' tindrà lloc el 27 de març a la Torre Vella de 19h-21h. La trobada de socis serà oberta pel president d'Òmnium Barcelonès nord Jordi Ballesteros, i es clourà amb un pica-pica.

En aquesta trobada, segons informa l'entitat a través d'un comunicat, es donarà a conèixer el projecte Catalan Weekend i s'explicarà com participar-hi, una iniciativa que té per objectiu internacionalitzar el procés i eixamplar la base social a favor de la independència de Catalunya amb la vista a les eleccions del 27S. La trobada, expliquen "arriba en un moment clau per l'entitat i pel país. Després de la gran mobilització pel 9N amb la campanya 'Ara és l'hora', l'entitat afronta uns mesos decisius fins a les eleccions del setembre". És per això, que Òmnium demana als seus associats la màxima implicació per aconseguir que els comicis del 27S siguin el primer pas per a la creació d'un nou país.