Els Micacos han actuat aquest cap de setmana a Premià de Mar en motiu de la festa major de la vila

Redacción - 13/07/2010 05:16
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=1079

Els Castellers de Badalona continuen amb la seva agenda plena d'actes i actuacions. En aquest cas, l'actuació els ha portat aquest cap de setmana a Premià, per tal de gaudir de la festa major de la ciutat.

Ha estat una actuació molt lluïda. A l'entrada, els Micaco anaven segons en l'ordre d'actuació, després dels Capgrossos de Mataró que a primera ronda han alçat un 2d8f.

Els badalonins han iniciat la darrera actuació del primer tram de temporada abans d'agafar les vacances d'estiu amb un 3d7 molt bellugadís que en cap moment ha cessat, però que el tronc ha treballat constantment i sense treva.

A segona ronda, després que els Capgrossos de Mataró alcessin el seu tercer 3d9f que, malauradament , només han pogut carregar, els Castellers de Badalona han seguit amb la seva aposta de castells de la gamma bàsica de set amb el 4d7. Aquest ha pujat lent, però segur, tranquil i amb confiança i això ha permès a la colla carregar-lo amb molta comoditat i descarregar-lo sense cap contratemps. 

Finalment, a tercera ronda, els de la camisa blau marí han apostat pel 4d8 que han executat a la perfecció no sense algun tremolí al tronc, mentre que els micacos han assegurat la partida amb el 2d6, castell sense cap dificultat per la colla de Badalona que han carregat i descarregat amb molta solvència.

Pel que fa a la ronda de pilars, les colles han alçat simultàniament un vano de 5 per part dels Capgrossos i un P5 per part dels Castellers de Badalona, un pilar excel·lent que s'ha mostrat sòlid i contundent, sense cap mena de moviment ni a l'entrada de l'enxaneta ni a la sortida.