Una inspecció policial en 2 bars dels barris de Sant Roc i de la Salut se salda amb 4 persones detingudes
L’operatiu va ser portat a terme dijous a la nit per la Guàrdia Urbana juntament amb el Cos Nacional de Policia
Redacción - 29/03/2015 04:42
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10812

Un operatiu conjunt format per la Guàrdia Urbana de Badalona i el Cos Nacional de Policia va inspeccionar dijous a la nit dos bars ubicats als barris de Sant Roc i de la Salut. Aquests locals venien provocant de manera reiterada les queixes del veïnat de la zona per les molèsties que ocasionaven. Durant l'operatiu es van identificar 62 persones i es van detenir 4 persones per infraccions, asseguren en un comunicat, a la Llei d'Estrangeria.

Al primer bar inspeccionat, situat al carrer de la Primavera del barri de Sant Roc, els agents van aixecar diverses actes, una d'elles per tinença il·lícita de drogues. En total es van identificar 29 persones, de les quals 1 va ser detinguda per infringir la Llei d'Estrangeria.

Al segon bar inspeccionat, situat al carrer de Pau Piferrer del barri de la Salut, els agents també van aixecar un acta per tinença il·lícita de drogues i es va confiscar una navalla. Es van identificar 33 persones, de les quals 3 van ser detingudes per infringir la Llei d'Estrangeria.

Els quatre detinguts van ser traslladats a la Comissaria del Cos Nacional de Policia de Sant Adrià de Besòs.