Es posa en marxa badalonashopping, un portal web i una aplicació mòbil adreçats a fomentar el comerç a la ciutat

Redacción - 31/03/2015 04:13
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10820

L'Ajuntament de Badalona ha posat en marxa un nou portal web en el qual els usuaris i usuàries podran trobar tota la informació relativa als comerços de la ciutat, distribuïts per barris i per tipologia de comerç. La mateixa informació estarà disponible també mitjançant una aplicació mòbil per tal que la ciutadania pugui accedir-hi mitjançant Smartphone des de qualsevol punt de la ciutat.

Com funciona?

Per accedir al portal Badalonashopping, únicament cal accedir a l'adreça web www.badalonashopping.cat o descarregar-se l'aplicació mòbil badalonashopping, disponible per Android i Apple. L'aplicació mòbil per Android ja està disponible a PlayStore i la versió a AppStore estarà disponible les pròximes hores.

El sistema és gratuït i permet buscar informació dels establiments de la ciutat, consultar ofertes o bé trobar les botigues o negocis de restauració que estiguin a prop de l'usuari. A més, el sistema es pot consultar en català, castellà i anglès, per tal que sigui accessible també als turistes que visitin la ciutat.

D'altra banda, un cop l'Ajuntament hagi realitzat una primera càrrega al sistema dels continguts sobre els comerços els mateixos comerciants podran gestionar la informació sobre els seus negocis afegint fotografies, ofertes als seus establiments o descripcions sense cap cost. Una característica del sistema és que els comerciants que siguin més actius a badalonashopping.cat seran els més visibles dins la web i l'aplicació.