Dissabte 11 d'abril recital poètic 'A tota veu'
Tindrà lloc a les 19.00 hores a l'Antic Escorxador de Badalona
Redacción - 08/04/2015 03:54
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10857

Aquest dissabte 11 d'abril a les 19.00 hores tindrà lloc a l'Antic Escorxador de Badalona (carrer Arquitecte Fradera s/n) el recital poètic 'A tota veu' que ja fa anys que es va iniciar a la ciutat i s'ha desenvolupat en diferents ciutats.

'A Tota Veu' consisteix en una lectura pública de poesia pels volts de Sant Jordi. Els participants s'agrupen per parelles, una de les quals té com a llengua materna el català i l'altra una altra llengua estrangera. Conjuntament llegeixen en públic un poema, tant en la llengua d'origen que ha estat escrita com la traducció en català. Els participants, prèviament han fet una sessió per conèixer-se i triar conjuntament el poema.

Enguany es compta amb la col·laboració de l'Associació la Rotllana, alumnes de l'Institut Júlia Minguell i la Coral del Casal la Coral Jove Badalonense. Es tracta d'un acte organitzat per Òmnium Badalona.

Notícia relacionada

Òmnium Cultural homenatja la figura d'Ovidi Montllor en els actes de la diada de Sant Jordi al Barcelonès Nord 
Els actes, que comencen aquest dissabte, tindran com a eix principal la Nit Sant Jordi – Festa de Lletres el dilluns 20 d'abril