Els Castellers de Badalona descarreguen el 3de7 amb agulla a Vilanova

Castellers de Badalona - 20/04/2015 02:52
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=10996

Un gran nombre de micacos es van desplaçar aquest diumenge fins a la localitat de Vilanova i la Geltrú per participar a la Diada Prèvia de Sant Jordi, juntament amb els Margeners de Guissona i la colla local, els Bordegassos de Vilanova.

Els Castellers de Badalona van obrir plaça descarregant un Pilar de 4 per, en primera ronda, sortir de 4de7 amb agulla, que havien fet a la Diada d'Inici de Temporada. El castell va tenir alguns problemes de mides durant la pujada, que es van agreujar a la descarregada, especialment a l'estructura del quatre, on la colla va haver de fer un treball intens però que els va permetre completar la construcció amb èxit.

A la segona ronda, els micacos van apostar pel 3de7, que també van completar a la diada d'inici, i que aquest cop es va mostrar molt còmode i segur, descarregant-se amb facilitat. El tercer castell dels de la camisa micaco va ser el 3de7 amb agulla, una construcció que encara no havien fet aquesta temporada. La construcció va pujar controlada, però a un ritme lent que va provocar que els badalonins haguessin de treballar amb ofici la descarregada del tres, deixant un pilar que es va mostrar més ferm i que van completar satisfactòriament. Els micacos van tancar la seva actuació descarregant un nou Pilar de 5 amb estrenes.