Dissabte 9 de maig XV Jornada de la Salut a Sant Adrià
Tindrà lloc de les 11 a les 14.00 hores a la plaça de la Vila
Redacción - 04/05/2015 07:57
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11109

Dissabte 9 de maig XV Jornada de la Salut a Sant Adrià. Tindrà lloc de les 11 a les 14.00 hores a la plaça de la Vila. L'objectiu de la Jornada és difondre entre la població hàbits saludables que els ajudin a prevenir malalties i a tenir cura de la seva salut.

Durant la jornada hi haurà el bus del Banc de Sang i Teixits, on es podrà donar sang, així com molts altres estands que donaran consells i informació sobre aspectes diversos: deixar de fumar, mantenir a ratlla la tensió, una alimentació més saludable, els beneficis de l'exercici físic, la protecció solar, la disfunció erèctil, la diabetis tipus I, l'ús adequat dels medicaments i altres consells i hàbits de vida saludable.

Aquesta jornada l'organitza l'Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona i la participació de: els Centres d'Atenció Primària Dr. Barraquer i La Mina, l'Agència de Salut Pública de Catalunya, la Fundació de l'Hospital de l'Esperit Sant (FHES), Infermeres del Centre d'Atenció Especialitzada Dr. Barraquer (Hospital Universitari Germans Trias i Pujol- Institut Català de la Salut), el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el Banc de Sang i Teixits, l'Associació de Donants de Sang del Barcelonès Nord i l'aecc- Catalunya contra el Càncer.