CiU comença la campanya mantenint el lema 'La Badalona del Sí'

Redacción - 09/05/2015 01:37
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11152

CiU comença la campanya mantenint el lema 'La Badalona del Sí' perquè, segons el seu candidat, "representa millor que cap l'empenta positiva que li cal a Badalona després de quatre anys de fum populista"

Els membres de la llista de Convergència i Unió, acompanyats de militants i simpatitzants de la federació, han desplegat una pancarta de 9 metres de llargada amb el lema 'La Badalona del Sí', en el tret de sortida de la campanya per a les eleccions municipals del 24 de maig.

El lema de campanya és el mateix que la formació liderada per Ferran Falcó ha utilitzat en les darreres setmanes. El candidat de CiU ha destacat que "mantenim aquest lema perquè representa l'empenta positiva que li cal a Badalona després de quatre anys de fum populista, i perquè creiem en l'esperit d'un missatge que posa Badalona en primer lloc, per construir enlloc de per destruir i amb les persones com a prioritat".

El candidat de CiU ha dit que "creiem que és possible aconseguir l'alcaldia, perquè estem convençuts que un govern liderat per CiU és el millor que li podria passar a Badalona per recuperar el temps perdut". Falcó ha destacat que "la ciutat ja ha provat governs liderats per tots els partits, fins i tot pel PP, i ja és hora d'un canvi real i veritablement transformador".

L'alcaldable ha afirmat que "tots els membres d'aquest equip anem a per totes per a posar Badalona al lloc que li pertoca", i ha explicat que la campanya posarà l'accent en les propostes.

En aquest sentit, Falcó ha avançat que "durant la campanya anirem detallant algunes de les propostes que hem recollit durant el procés obert als ciutadans per a confeccionar el programa", i ha destacat que se centraran en una fiscalitat més justa, el suport a l'esport i a la cultura, les mesures per a la reactivació econòmica centrades en el comerç i l'empresa, la millora de la seguretat i el civisme, i la qualitat dels serveis i les infraestructures públiques.