El FIATC Joventut guanya a Fuenlabrada (73-77)

Font: Penya.com/Imatge: Patricia Rojas - 10/05/2015 23:31
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11170

Els de Salva Maldonado han vençut  el Montakit Fuenlabrada en un final de partit molt ajustat i s'apropen al Play-Off amb la divuitena victòria de la temporada i un resultat de (73-77).

L'inici de partit del FIATC Joventut no ha estat el somiat pels interessos dels de Badalona. Tot i el poc encert, la Penya ha aconseguit mantenir-se dins del matx gràcies al rebot ofensiu i la bona circulació de pilota.

El triple final dels madrilenys ha fet mal al FIATC Joventut, que no ha trobat bones sensacions de joc en els primers instants del segon quart al Polideportivo Fernando Martín. No han pogut començar millor les coses per al FIATC Joventut a la represa. Amb una mica de fortuna Tariq Kirksay, que no havia estat encertat en els primers minuts, ha anotat un triple que ha reactivat els de Salva Maldonado. 

L'últim quart ha començat amb un ritme molt lent, amb tots equips jugant amb molts nervis, uns per jugar-se la permanència i els altres per arribar al Play-Off.

Amb un últim minut d'infart i empat al marcador, Goran Suton ha fet una cistella miraculosa amb tan sols un segon de possessió i quan quedaven 5 segons i Alberto Díaz penetrava per empatar, Savané ha clavat un tap monumental per sentenciar un partit que ha mort a la línia de tirs lliures. Finalment, victòria per 73-77 i mig bitllet pel Play-Off aconseguit.

Més informació AQUÍ