Jordi Serra afirma que defensar els llocs de treball del petit comerç 'és bàsic per Badalona'

Redacción/ Imatge: PSC Badalona - 14/05/2015 12:47
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11201

El candidat socialista a l'alcaldia, Jordi Serra va fer ahir un recorregut pels diferents comerços del passeig de la salut, acompanyat pel primer secretari del PSC Miquel Iceta.

Serra va aprofitar per explicar les diferents propostes socialistes per tal de defensar el comerç de proximitat, un sector especialment castigat per les actuacions del govern municipal del PP.

En referència al recentment celebrat Shopping Night, Jordi Serra va manifestar: "El que realment necessitem és shopping every day, i per aconseguir-lo el govern municipal del PP no ha fet res. "

"Els mateixos que treuen pit per la festa d'una nit, són els que, si no ho haguéssim impedit, fa tres mesos haurien aprovat al ple augmentar en 100.000 m2 el sostre comercial de la ciutat. Una autèntica sentència de mort per al comerç de proximitat de Badalona."

"El seu únic projecte real en aquest tema ha estat posar més i més Mercadonas. Es van trobar un quan van arribar al govern i es marxaran amb cinc funcionant i tres més aprovats."

"Nosaltres volem revitalitzar el teixit comercial de la ciutat mitjançant un Pla Integral de Dinamització Comercial, que s'encarregarà d'impulsar les zones i eixos comercials que tenim a Badalona. El Pla Integral Inclourà una aposta ferma per la vitalització comercial del nou Passeig Marítim de Badalona."