La Fundació Sique! celebra el fi de curs amb una actuació musical en el Teatre Principal

Clara Bayo - 29/07/2010 05:12
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=1122

Ahir per la tarda, els nois i noies de la Fundació privada Sique!, entitat dedicada a les persones amb diferents capacitats intel·lectuals, van convertir-se en autèntics artistes. I és que la celebració del seu fi de curs va estar organitzada a dalt de l'escenari del Teatre Principal amb les seves famílies i amics com a públic. 

L'acte va començar passades les sis de la tarda amb una presentació de tot el que es fa a la Fundació. Cursos de informàtica, escriptura, esports, lleure i moltes coses més. De fet, els responsables de Sique! havien preparat una projecció amb tot un recull dels millors moments viscuts pels nois i noies així com els seus monitors. Moments com els viscuts als cursos però també excursions, visites i tallers musicals.

De fet, la celebració d'ahir va estar relacionada amb la música. Una actuació del grup de persones amb diferents capacitats va demostrar la tasca feta durant tot l'any. Amb cançons prou conegudes per tothom que van fer que la gent s'animés i tocara palmes al so de la música.

Un cop acabada l'actuació, els seus responsables van agrair a l'Ajuntament de Badalona la cessió del Teatre Principal per la celebració d'aquest fi de curs, fet que van destacar per la possibilitat de poder demostrar tot el que els nois i noies han fet durant l'any. "Una tasca que els ajuda a relacionar-se, a tenir més autonomia, i al cop i a la fi, fer petites coses que ajudin a que cada cop tinguin una vida més plena". Igualment van demanar a les famílies una participació més activa perquè van explicar "dels petits gestos podem fer grans coses i construir un projecte de futur".