Artur Mas, dóna suport al candidat de CiU a l’alcaldia de Badalona, en un dinar davant 400 persones

Redacción - 19/05/2015 00:38
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11238

El president de la Generalitat de Catalunya i de Convergència i Unió, Artur Mas, ha donat suport aquest dilluns al candidat de CiU a l'alcaldia de Badalona, Ferran Falcó, en un dinar davant 400 persones.

Mas ha destacat de Falcó que "segueix donant la cara per Badalona i la seva gent, en una mostra del caràcter perseverant d'una persona que ha hagut de fer política en les pitjors condicions en què es pot fer política". En aquest sentit, Mas ha dit que "Ferran Falcó és d'aquells polítics que posa les necessitats de la seva ciutat i de la seva gent per davant de qualsevol altra consideració", i ha destacat que "necessitem gent com en Ferran a les alcaldies de ciutats com Badalona: gent que s'esforci per generar oportunitats de feina a la seva ciutat i per a garantir que l'ajuntament estigui al costat del país quan aquest vulgui exercir el seu dret a decidir com a poble".

Mas ha dit que "CiU és la formació que més en condicions està per a fer que el país generi més feina per a la seva gent", i ha explicat que "Badalona es podria haver comportat molt millor en termes de recuperació econòmica del que ho ha fet, tenint en compte la seva estratègica ubicació, amb una proximitat a Barcelona que és un potencial important".

Falcó ha intervingut abans que el president Mas i ha començat agraint l'assistència de 400 persones en un dinar en un dia feiner. El candidat de CiU s'ha mostrat molt satisfet amb la llista de badalonins que l'acompanyen, que "representen una manera honesta d'entendre la política i el servei públic". En aquest sentit, Falcó ha dit que "hem passat d'un estil clientelar i paternalista a un altre estil clientelar i paternalista al qual s'ha afegit l'ingredient del populisme". Davant aquestes fórmules representades pel PSC i el PP, Falcó ha dit que "nosaltres no som així i som l'alternativa a aquest model caducat i dolent per Badalona".

El líder de CiU manifestat que "la recepta no funciona, però la propaganda sí", i ha posat exemples per a demostrar-ho, com el fet que Badalona és la ciutat metropolitana on menys han baixat els delictes i faltes, la ciutat on la contribució és més cara, i on no ha vingut ni un sol euro dels milions en inversions de Madrid que el candidat al PP va prometre.

Falcó ha dit que "hem fet oposició al PP, però alhora no ens hem quedat a la barrera veient-les passar i hem contribuït en allò que crèiem que era necessari per a la ciutat, com la biblioteca de Canyadó, les beques menjador, les inversions als barris, o el desbloqueig urbanístic al Gorg".

Falcó ha acabat la seva intervenció apel·lant al vot dels qui volen un canvi real, transformador i possible a Badalona: "La gent que vulgui un canvi, per no tenir ni PP ni PSOE, ens ha de votar a nosaltres", ha reblat Falcó que ha acabat afirmant: "no em presento per tornar al passat. Em presento per ser alcalde", per a afirmar que "a tots aquests que s'omplen la boca contra Albiol els haurem de preguntar i demanar que es mullin sobre fins a quin punt volen aquest canvi".

A l'acte han assistit diversos representants de la societat badalonina, com el president de la Federació Empresarial de Badalona, Josep Maria Puente, el president del Club Joventut de Badalona, Jordi Villacampa, el president del Club de Futbol Badalona, Miquel Sánchez, l'empresari Ignasi Batlle, o la periodista i escriptora Pilar Rahola, a més de representants d'entitats de la ciutat.