Segon doblet consecutiu de Fernàndez al Torneig Facundo Lagunas

CTT Badalona - 02/06/2015 04:56
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11348

El jove badaloní A. Fernàndez continua una temporada plena d'èxits i aconsegueix per segona temporada consecutiva el doblet (juvenil i absolut) al Torneig Facundo Lagunas del CTT Badalona. En absolut, Fernàndez es va desfer a la final de J. Garcia, revelació del campionat eliminant a dos dels jugadors del primer equip com Carrión i Sànchez. Per la seva part, Fernàndez es desfeia en semifinals de Serra, qui va completar el podi en tercera posició.

En juvenils, Fernàndez aconseguia el títol davant A. M. Pérez, que accedia a la seva primera final, mentre que en alevins P. Lloret també repetia títol i Montàñez, subcampionat.

En dobles, la parella formada per Boris i Àlex Bocanegra triomfava davant Miguel i Gabriel Ruiz i en Absolut "B", el president P. Navarro s'enduia el títol davant X. Floreta.

La festa del CTT Badalona va tornar a ser un èxit i una vuitantena de persones es van apropar a gaudir del millor tennis de taula local, on a més van poder presenciar una exhibició del palista de Superdivisió Pere Navarro, com ja és habitual.