El Consell dels Infants de Badalona ha celebrat el darrer Plenari d’aquest curs
Enguany hi han participat 24 nois i noies d’entre 10 i 12 anys, que han representat un total de 5.031 infants de 12 centres educatius de la ciutat
Redacción - 03/06/2015 23:19
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11364

El Consell dels Infants de Badalona ha celebrat aquest dimecres, al Museu de Badalona, la seva darrera sessió plenària d'aquest curs. Enguany hi han participat 24 nois i noies d'entre 10 i 12 anys, que han representat un total de 5.031 infants de 12 centres educatius de la ciutat. El Consell dels Infants de Badalona és un òrgan de participació a partir del qual els infants debaten, fan propostes i promouen activitats sobre els temes de la ciutat que són del seu interès.

Els nois i noies de l'actual Consell dels Infants de Badalona representen les escoles i centres educatius següents: Antoni Botey, Arrels Blanquerna, Arrels Esperança, Badalonès, Fundació Carles Blanch-Centre San Jaume, Fundació Salut Alta, Jungfrau, López Torrejón, Llorens Artigas, Mare de Déu de l'Assumpció, Planas i Casals, i Progrés.

Balanç del curs

Aquest plenari ha començat amb un balanç de la feina feta al llarg del curs. També s'ha fet el debat sobre Infància i Ciutat 2015-2019, al qual s'ha convidat a participar a un representant de cada força política que ha obtingut un o més regidors a les eleccions municipals celebrades aquest passat 24 de maig. En aquest debat, els infants han formulat preguntes i propostes elaborades en cadascun dels seus centres.

Posteriorment s'ha portat a terme la celebració del 10è aniversari de la creació del Consell dels Infants de Badalona amb l'actuació conjunta de les corals de les escoles Artur Martorell, Jungfrau i Ventós Mir, que formen part del projecte de corals escolars que promou l'Orfeó Badaloní i el Conservatori Professional de Música de Badalona.