El Consell dels Infants de Badalona ha celebrat el darrer Plenari d’aquest curs
El Consell dels Infants de Badalona ha celebrat el darrer Plenari d’aquest curs
Enguany hi han participat 24 nois i noies d’entre 10 i 12 anys, que han representat un total de 5.031 infants de 12 centres educatius de la ciutat
Redacción - 03/06/2015 23:19
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11364

El Consell dels Infants de Badalona ha celebrat aquest dimecres, al Museu de Badalona, la seva darrera sessió plenària d'aquest curs. Enguany hi han participat 24 nois i noies d'entre 10 i 12 anys, que han representat un total de 5.031 infants de 12 centres educatius de la ciutat. El Consell dels Infants de Badalona és un òrgan de participació a partir del qual els infants debaten, fan propostes i promouen activitats sobre els temes de la ciutat que són del seu interès.

Els nois i noies de l'actual Consell dels Infants de Badalona representen les escoles i centres educatius següents: Antoni Botey, Arrels Blanquerna, Arrels Esperança, Badalonès, Fundació Carles Blanch-Centre San Jaume, Fundació Salut Alta, Jungfrau, López Torrejón, Llorens Artigas, Mare de Déu de l'Assumpció, Planas i Casals, i Progrés.

Balanç del curs

Aquest plenari ha començat amb un balanç de la feina feta al llarg del curs. També s'ha fet el debat sobre Infància i Ciutat 2015-2019, al qual s'ha convidat a participar a un representant de cada força política que ha obtingut un o més regidors a les eleccions municipals celebrades aquest passat 24 de maig. En aquest debat, els infants han formulat preguntes i propostes elaborades en cadascun dels seus centres.

Posteriorment s'ha portat a terme la celebració del 10è aniversari de la creació del Consell dels Infants de Badalona amb l'actuació conjunta de les corals de les escoles Artur Martorell, Jungfrau i Ventós Mir, que formen part del projecte de corals escolars que promou l'Orfeó Badaloní i el Conservatori Professional de Música de Badalona.