Més de cinc milions de cupons de l’ONCE reproduiran la imatge del passeig Marítim de Badalona i del pont del Petroli
Fins al mateix 15 de juny, a disposició de la ciutadania aquest cupó tan especial
Redacción - 05/06/2015 04:39
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11371

Cinc milions i mig de cupons de l'ONCE portaran per tot l'Estat la imatge de Badalona. El passeig Marítim de Badalona serà el protagonista del cupó de l'ONCE de dilluns 15 de juny. I també el seu famós Pont del Petroli que s'endinsa a l'aigua uns 250 metres oferint una vista privilegiada, des del mar, de la ciutat de Badalona.

El cupó amb la imatge de Badalona forma part d'una sèrie que l'ONCE dedica a les cinc ciutats espanyoles escollides com a Ciutat Europea de l'Esport durant aquest 2015: Alcobendas, Alhaurín de la Torre, Chiclana de la Frontera, Telde i Badalona.

Aquest dijous al matí, el cupó l'han presentat Xavier Grau, delegat territorial de l'ONCE a Catalunya, i Juan Fernández, quart tinent d'alcalde i regidor d'Educació, Esports i Joventut de l'Ajuntament de Badalona en funcions , en un acte a la Sala de premsa de l'Edifici El Viver de l'Ajuntament de Badalona.

Segons ha explicat durant la presentació, Badalona ha estat seleccionada com a Ciutat Europea de l'Esport 2015 per ser un gran exemple de l'esport per a tots com a instrument de salut, integració, educació i respecte, segons ACES Europe, l'Associació de Ciutats Europees de l'Esport, entitat encarregada d'auditar la candidatura. També ha valorat el fet que compta amb bones instal·lacions, programes i activitats esportives per a tothom.

El delegat territorial de l'ONCE a Catalunya ha afirmat que l'esport representa els valors que aquesta organització transmet cada dia com són l'esforç, la superació, el respecte, la integració i el treball en equip. Grau ha recordat que l'ONCE inverteix uns 95 milions d'euros l'any en serveis socials a Catalunya.

En aquest sentit, fins al mateix 15 de juny, els agents venedors del cupó i d'altres productes de joc de l'ONCE dels 100 punts de venda de Badalona ja tenen a disposició de la ciutadania aquest cupó tan especial de la ciutat.

El Cupó Diari de l'ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l'oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar ‘La Paga' de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s'afegirà al premi de 35.000 euros.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents venedors de l'ONCE. Com sempre, gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot escollir el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l'ONCE (www.juegosonce.es). A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l'ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. A Catalunya la venda del cupó dóna ocupació a gairebé 3.000 persones.