El Centre Cívic la Salut acull la presentació de la novel·la 'Delirium Los discípulos de Exus' de l'escriptor badaloní Joan Vallverdú
Una temàtica molt enigmàtica que de fet va seduir a la reconeguda directora Nacha Cuevas per portar-la a la gran pantalla
Clara Bayo - 08/06/2015 08:17
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11391

"Què motiva a l'home per introduir-se en una secta destructiva i/o satànica?" aquesta pregunta és la que va inspirar a l'escriptor badaloní, Joan Vallverdú Guillén a escriure la seva primera novel·la 'Delirium Los discípulos de Exus'. Novel·la que s'ha presentat aquest cap de setmana al Centre Cívic La Salut de Badalona. Una novel·la de terror, testimoni del canvi que experimentarà la vida dels protagonistes després de la mort dels seus cunyats. "La idea va sorgir arran d'un programa de televisió i en el quan es parlava sobre el tema de les sectes. Una dada em va estremir i em va fer portar a fer-me tot tipus de preguntes. A partir d'aquí la imaginació va fer la resta per acabar convertint-se en aquest univers Delirium que avui presentem a Badalona" explica l'autor.

Una temàtica molt enigmàtica que de fet va seduir a la reconeguda directora Nacha Cuevas i a actors de la talla de Lídia Bosch, Juanjo Artero, Francesc Pagès, Joaquim Climent, entre d'altres, fins al punt de treballar per portar-la a la gran pantalla. La presentació de la novel·la a Badalona, de fet, ha comptat amb part d'aquest elenc per tal de donar suport al seu llançament. Francesc Pagès, Trini Montoliu i César Riola, han estat alguns dels actors i actrius amb els quals hem parlat a Badanotis (vídeo)

La presentació ha comptat amb projeccions i música creant un ambient molt idoni i en consonància amb la temàtica.

Sinopsi de l'obra

La vida de l' Àlex és senzilla i tranquil·la. Amb algunes dificultats per temes laborals, intenta ser feliç amb la seva esposa Sara, amb la qual viu en una exclusiva urbanització al costat de veïns que formen una petita comunitat en si mateixa. La mort dels seus cunyats en un terrible accident, alterarà completament la vida dels seus protagonistes en trobar-se immersos en una voràgine de fenòmens inexplicables, que posaran en risc llurs vides i seny.