El cap de llista de CiU a Badalona, defensarà davant l'assemblea de militants de CDC votar a favor de la investidura de Dolors Sabater (Guanyem)
Ferran Falcó recorda que dissabte no estarà constituït el grup municipal i admet que hi hagi vot diferenciat
Redacción - 10/06/2015 03:41
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11407

El cap de llista de CiU a Badalona, Ferran Falcó, defensarà davant l'assemblea de militants de CDC votar a favor de la investidura de Dolors Sabater (Guanyem). Així ho he explicat en un comunicat de premsa en el qual Falcó opina que Sabater pot encarnar els valors del "diàleg i humilitat" que creu que necessita el futur govern i entén el suport a la investidura com un gest de confiança "personal" a la nova alcaldessa.

El president del grup municipal de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Badalona, Ferran Falcó, ha valorat en aquest sentit, de forma positiva la reunió que els regidors electes de la formació varen mantenir dilluns a la tarda amb representants de Guanyem Badalona, una trobada que es va produir després de la de divendres amb ERC.

Falcó ha explicat que durant la trobada es va lliurar un document amb plantejaments que CiU considera que el nou govern hauria de tenir en compte, i ha manifestat que "hi ha acords en alguns aspectes i desacords en altres, perquè representem projectes polítics diferents".

En aquest sentit, Falcó ha dit que "l'important en aquest moment és tancar l'etapa del PP i obrir-ne una altra marcada pel diàleg, una actitud que esperem de la candidata Dolors Sabater". És per això que ha anunciat que a l'assemblea de militants de Convergència d'aquest dimecres demanarà el vot afirmatiu a la candidata Sabater, "no per la formació a la qual representa sinó pel seu perfil personal i com a gest de confiança cap a ella davant el repte que té".

A més a més, Falcó ha dit que "un vot afirmatiu és un gest important per a iniciar positivament un mandat on actuarem des de l'oposició amb voluntat de fer aportacions perquè la ciutat vagi endavant", i ha afegit que "és bo per Badalona que tingui una alcaldessa de perfil sobiranista".

Pel que fa al vot dels dos regidors del futur grup municipal de CiU, Falcó ha explicat que el proper dissabte 13 de juny els regidors actuen a títol personal, ja que els grups no es constitueixen formalment fins després del ple d'investidura. En aquest sentit, Falcó ha dit que si l'assemblea de militants de Convergència ho avala ell votarà a favor de la candidata Sabater a títol personal, entenent que el regidor d'Unió pugui abstenir-se, "perquè hi ha raons i arguments també per a abstenir-se, de la mateixa manera que es pot votar un sí desvinculat del programa i del partit de la candidata, pensant en el seu perfil i en la necessitat d'expressar-li un gest de suport que ens porti a una forma de fer basada en el diàleg i la humilitat de qui liderarà el nou govern de Badalona".